Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Trooper cântă în deschiderea concertului Deep Purple de la Romexpo

Trooper cântă în deschiderea show-ului Deep Purple de la București, de pe 13 mai. Vor fi urmați de canadienii de la Monster Truck. Accesul în incinta Romexpo va fi permis de la ora 17.00.
Trooper

Trooper

“Noi, Trooper, am pornit la drum în urmă cu mai bine de 20 de ani visând ca într-o zi să putem cânta alături de acești uriași” spune solistul Alin Dincă. “Țin minte că încă din primele săptămâni de existență am încercat să cântâm piese Purple. Ba chiar, mai tarziu, pe unele ne-am gandit să le includem în concerte. Pot să spun fără nicio exagerare că Deep Purple a reprezentat pentru noi o adevărată școală de muzică. Am învățat de la cei buni... iar acum se împlinește și visul de a urca împreună pe scena de la Romexpo. Îmi este imposibil să explic ce înseamnă asta pentru noi și ce simțim de când am aflat vestea. Prieteni, eu atât am de spus - 13 mai, Romexpo, București. Zeii se întorc pentru ultima oară în Romania!“ - Trooper

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat 8 albume de studio, un box set, o carte si un DVD, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de adevărate legende ale muzicii, precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy.

Ultimii cinci ani au fost o perioadă aglomerată pentru Alin Dincă (voce), Aurelian Dincă (chitară, clape, voce), Ionuţ Rădulescu (bass, voce), Laurenţiu Popa (chitară), Cristian Oftez (chitara), Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie). În 2011, au lansat albumul de studio "Voodoo". A fost pentru prima oara când o trupa românească a lansat un album într-un format neconvenţional - pe un stick ce avea ataşată o păpuşă voodoo. Imediat dupa turneul de promovare a albumului "Voodoo", Trooper a intrat din nou în studio, și în 2013 a lansat albumul "Atmosfera", pentru care a organizat cel mai grandios concert de lansare din cariera formației. Turneul de promovare a fost unul lung şi s-a întins pe durata a doi ani. Formația a organizat, de asemenea, două gale "Stelele Rockului Românesc", la care au participat cele mai importante nume din scena rock. În 2016, la trei ani de la precedentul material, trupa a lansat discul "În ziua a opta".

Deep Purple va da startul turneului „ Long Goodbye Tour” pe 13 mai, la București. Pe 12 august, trupa i se va alătura lui Alice Cooper în turneul din Statele Unite, care va porni din Las Vegas și se va încheia după o lună în Cincinnati.

Prețuri bilete la concertul Deep Purple din mai 2017:

  • 130 lei (Gazon B)
  • 190 lei (Gazon A)
  • 270 lei (Golden Ring)
  • 350 lei (Tribuna)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă London Grammar, "Oh Woman Oh Man" - AUDIO

Trio-ul britanic London Grammar a lansat o nouă piesă, intitulată "Oh Woman Oh Man". Melodia este extrasă de pe albumul...

Închide