Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Sincarnate a lansat albumul "In Nomine Homini"

Trupa bucureșteană de blackened death doom Sincarnate a lansat albumul "In Nomine Homini". Discul este disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât și a unui digipak extins.
Sincarnate

Sincarnate

Înregistrat în perioada lunilor iunie – septembrie 2016 la studioul Consonance din Timișoara, albumul a fost mixat și masterizat între decembrie 2016 și sfârșitul lui februarie, anul în curs, avându-i la “butoane” pe Edmond Karban, Cristian “Jimmy” Popescu și Andrei Jumuga.

In Nomine Homini” invită publicul la o călătorie spirituală inițiatică, ce îmbină la nivel auditiv agresivitatea death metal cu răceala black metal și melancolia specifică doom metal, în plan liric inspirându-se din operele unor clasici precum Dostoievski, Camus sau Nietzsche.

Ca și ultimele două înregistrări Sincarnate, “In Nomine Homini” a apărut sub egida Hatework și a fost înregistrat în componența:

  • Andrei Jumuga – tobe
  • Andrei Zala – bas
  • Marius Mujdei – voce
  • Giani Stanescu – chitară
  • Cristian Stilpeanu – chitară

Noul album este disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât și a unui digipak extins, ce beneficiază de două bonus track-uri și de prezentare grafică distinctă. Cea de-a doua variantă va putea fi achiziționată și sub forma unui box-set special pentru colecționari, în ediție limitată. Box-set-ul este lucrat manual individual, de meșteșugari tâmplari și artizani ai fierului forjat, și conține mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album.

Tracklist “In Nomine Homini” - Sincarnate:

1. Attende Domine
2. Agrat bat Mahlat
3. Curriculum Mortis
4. She-Of-The-Left-Hand (Sophia Pistis)
5. In Nomine Homini
6. The Grand Inquisitor
7. Lamentatio Christi
8. Dies Illa
9. L̄iwyᾱṯᾱn

Bonus tracks:

10. De Luctum Perpetuum
11. Atonement

Înființată în 2005, Sincarnate este o trupă de blackened death doom din București, a cărei discografie include MCD-ul On the Procrustean Bed, lansat de Axa Valaha în 2007, full length-ul As I Go Under (2010) și MCD-ul “Nothing Left to Give” (2013), ambele apărute sub egida Hatework.

Activitatea concertistică a trupei include pe lângă prezența constantă pe scenele românești, atat a concertelor de club cat si a festivalurilor de gen, si numeroase concerte pe scena internațională, în țări precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului în compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

Citește mai multe despre Sincarnate
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matchbox Twenty pleacă în turneu alături de Counting Crows

Matchbox Twenty și Counting Crows, două dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din anii '90, pleacă vara aceasta...

Închide