Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sincarnate a lansat albumul "In Nomine Homini"

Trupa bucureșteană de blackened death doom Sincarnate a lansat albumul "In Nomine Homini". Discul este disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât și a unui digipak extins.

Publicat

pe

Sincarnate
Sincarnate

Înregistrat în perioada lunilor iunie – septembrie 2016 la studioul Consonance din Timișoara, albumul a fost mixat și masterizat între decembrie 2016 și sfârșitul lui februarie, anul în curs, avându-i la “butoane” pe Edmond Karban, Cristian “Jimmy” Popescu și Andrei Jumuga.

In Nomine Homini” invită publicul la o călătorie spirituală inițiatică, ce îmbină la nivel auditiv agresivitatea death metal cu răceala black metal și melancolia specifică doom metal, în plan liric inspirându-se din operele unor clasici precum Dostoievski, Camus sau Nietzsche.

Ca și ultimele două înregistrări Sincarnate, “In Nomine Homini” a apărut sub egida Hatework și a fost înregistrat în componența:

  • Andrei Jumuga – tobe
  • Andrei Zala – bas
  • Marius Mujdei – voce
  • Giani Stanescu – chitară
  • Cristian Stilpeanu – chitară

Noul album este disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât și a unui digipak extins, ce beneficiază de două bonus track-uri și de prezentare grafică distinctă. Cea de-a doua variantă va putea fi achiziționată și sub forma unui box-set special pentru colecționari, în ediție limitată. Box-set-ul este lucrat manual individual, de meșteșugari tâmplari și artizani ai fierului forjat, și conține mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album.

Tracklist “In Nomine Homini” - Sincarnate:

1. Attende Domine
2. Agrat bat Mahlat
3. Curriculum Mortis
4. She-Of-The-Left-Hand (Sophia Pistis)
5. In Nomine Homini
6. The Grand Inquisitor
7. Lamentatio Christi
8. Dies Illa
9. L̄iwyᾱṯᾱn

Bonus tracks:

10. De Luctum Perpetuum
11. Atonement

Înființată în 2005, Sincarnate este o trupă de blackened death doom din București, a cărei discografie include MCD-ul On the Procrustean Bed, lansat de Axa Valaha în 2007, full length-ul As I Go Under (2010) și MCD-ul “Nothing Left to Give” (2013), ambele apărute sub egida Hatework.

Activitatea concertistică a trupei include pe lângă prezența constantă pe scenele românești, atat a concertelor de club cat si a festivalurilor de gen, si numeroase concerte pe scena internațională, în țări precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului în compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

Trending