Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Scarlet Aura anunţă invitaţii din cadrul concertului de lansare "Falling Sky", de pe 27 aprilie

Radu Almășan de la Bosquito, Cornel Ilie de la Vunk, Alin „Coiotu” Dincă de la Trooper și Vlad Gorneanu „Vlase” de la ZOB vor completa lineup-ul concertului Scarlet Aura de pe 27 aprilie. Evenimentul va fi deschis de formația autohtonă Etheric şi muzicienii bulgari din Krossfire.

Publicat

pe

Scarlet Aura
Scarlet Aura

Aflată în turneul de promovare a noului album „Falling Sky” , Scarlet Aura pregăteşte un un spectacol de proporții pentru scena mare a clubului Quantic din Bucureşti.

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - discul "Falling Sky" a fost adus în atenţia publicului de Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în octombrie, anul trecut. Albumul conţine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit şi a fost produs de celebrul Roy Z –producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaţionale.

Tracklist ”Falling Sky”:

 1. Immortal In Your Eyes
 2. Colour Blind
 3. You`re Not Alone
 4. My Own Nightmare
 5. Chasing White Horses
 6. Falling Sky
 7. Silent Tears
 8. Shamanic Eye
 9. Fortune Teller
 10. Riding like the wind
 11. Silent Tears – radio edit

Cel mai recent single extras de pe disc a fost ”Immortal In Your Eyes”, o piesă promovată prin intermediul unui videoclip regizat de Mircea Ghibort Ghinescu, cu Cristiana Mongol Stancu în rol principal.

Biletele pentru concertul din 27 aprilie se găsesc, în format electronic, pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Magazinul Muzică, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casă de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) precum şi în ziua concertului la intrare.

Scarlet Aura înseamnă:

 • Aura Dănciulescu – voce,
 • Mihai Dănciulescu – chitară,
 • Cătălin Ungureanu – bass,
 • Sorin Ristea – tobe

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 aprilie 2017

Scarlet Aura

Loc
Quantic Club
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Trupa românească Scarlet Aura va lansa un album dublu în 2022

Trupa românească heavy/ power metal Scarlet Aura se pregăteşte de o premieră: va lansa primul său album acustic, care va fi şi un album dublu. Se numeşte "Under My Skin" şi va sosi fizic sub forma unui CD digipack pe 22 aprilie prin casele de discuri Silver City Records şi Universal Music România.

Publicat

pe

Coperta album Scarlet Aura Under My Skin
Coperta album Scarlet Aura Under My Skin │ FOTO: Scarlet Aura

Versiunea digitală a acestui album va fi lansată ulterior. Scarlet Aura vine după un an 2021 ocupat, lansând LP-ul "Genesis of Time" în septembrie 2021, ca final de trilogie "The Book of Scarlet". Formaţia bucureşteană e pregătită acum să ne ofere o colecţie de best of sub numele de "Under My Skin", pe care piesele sale cele mai bune vor fi reinterpretate în versiunea acustică. Transformarea muzicală s-a făcut cu ajutorul chitaristului Mihai Dănciulescu, alături de vocea Aurei, acum într-o cheie mai blândă, dar în continuare puternică, plus linia de bas a lui Rene şi percuţia mai soft a lui Matthias.

Scarlet Aura şi-a transformat piesele într-o compoziţie acustică de orchestră. Tracklist-ul va include o selecţie dintre cele mai apreciate melodii din discografia trupei, dar şi o surpriză, un cover după piesa "Ya Svoboden"/ "I Am Free" a lui V. Kipelov de la Aria.

Iată tracklist-ul complet:

1. Hail To You!
2. Frostbite
3. Let's Go Freakin' Wild
4. Immortal In Your Eyes
5. Battle Cry
6. Glimpse In The Mirror
7. Zombie
8. Fallin' To Pieces
9. If I Close My Eyes
10. My Own Nightmare
11. You're Not Alone
12. Breaking The Law
13. Îngeri Pe Motoare
14. Utopia
15. The Heretic
16. Colour Blând
17. All We Are
18. Ya Svoboden (Я Свободен / I Am Free)

În perioada sărbătorilor de iarnă din 2021 trupa a lansat şi o piesă atipică, una cu tematică de Crăciun, "Rockin' Around the Christmas Tree". Nu era o premieră, deoarece în 2020 a lansat o versiune metal de "Jingle Bells Rock".

Scarlet Aura este o formaţie românească fondată în 2014, sub numele de AURA iniţial. În 2015 a devenit Scarlet Aura şi are până acum 5 albume lansate, un DVD live şi două EP-uri. În grup se află Aura Dănciulescu la voce şi Mihai Dănciulescu la chitară, cei doi părăsind trupa Stillborn în 2013, cu care au cântat la deschiderea show-ului Bon Jovi din Bucureşti în faţa a 60.000 de fani.

În componenţa trupei se mai află şi Rene Nistor la chitara bas şi Matthias Klaus la tobe.

Citește în continuare

Trending