Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

RoadkillSoda concertează la festivalul Los Almiros

În luna august, trupa RoadkillSoda va fi prezentă la cea de a 6-a ediție a festivalului Los Almiros, în Grecia. Pe scenă vor urca și One Hour Before The Trip, Brant Bjork și 1000mods.
RoadKillSoda

RoadKillSoda (foto: Valeriu Cătălineanu)

Los Almiros Festival se va desfășura în perioada 4 - 5 august, anul acesta line-up-ul variind de la trupe de rock locale, ca One Hour Before The Trip, la artiști de peste hotare ca Brant Bjork, multi-instrumentistul american cunoscut pentru fondarea trupei de stoner rock Kyuss. Vor concerta, de asemenea, Naxatras, Despite Everything, Dendrites, Tullamore Duo, KADAVAR, Planet of Zeus, The Offenders, Mr. Highway Band, Stixoima, Lost Apes. RoadkillSoda va urca pe scenă în prima zi de festival, pe 4 august.

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011. Pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură și plină de fum, a devenit treptat o trupa care reprezintă cu adevărat esența stoner rock-ului, atât local, cât și în afară: vibe-ul anilor ’70, combinat cu riff-uri și solo-uri memorabile, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare. Combinația perfectă care îți ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Trei albume mai târziu, și odată cu schimbarea membrilor, respectiv la voce și la tobe, RoadkillSoda a ieșit la suprafață cu multe de oferit: clipuri noi, turnee în afară, multe concerte locale, un album acustic și recenzii (pe) bune de peste hotare, unde scena chiar mișcă. În perioada următoare, trupa va lansa un album electric.

Citește mai multe despre RoadKillSoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers confirmă că un nou album e aproape finalizat, primul după 5 ani de pauză

Indie rockerii apreciaţi global de la The Killers au un nou album aproape finalizat după 5 ani de pauză. Formaţia...

Închide