Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Pink Martini: mai multe categorii de bilete epuizate și la concertul de pe 21 aprilie

După ce s-au vândut aproape 90% din biletele la primul show Pink Martini anunțat la Sala Palatului pe 20 aprilie, și cel de-al doilea spectacol, de pe 21 aprilie, se apropie rapid de epuizare. Mai multe categorii de bilete la cea de-a doua seară de concert sunt vândute integral.
Storm Large în concert Pink Martini la Sala Palatului pe 15 octombrie 2013

Concert Pink Martini la Sala Palatului pe 15 octombrie 2013

Sala Palatului e aproape plină la primul show Pink Martini de la București din acest an, pe 20 aprilie. Povestea se repetă şi în cea de-a doua seară. La spectacolul de pe 21 aprilie, categoriile de bilete cu preţurile de 280, 220 şi 190 lei sunt epuizate. Fanii micuței orchestre mai pot găsi locuri pe data de 21 aprilie la categoriile IV (145 lei) şi V (120 lei).

Albumul “Je Dis Oui”, de pe care Pink Martini vor cânta piese la București, a fost lansat la finalul anului trecut, în noiembrie. Este al nouălea album de studio din istoria trupei și include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa și engleză, multe dintre ele originale.

Storm Large este vocea ce însoţeşte Pink Martini în turneul european, în timp ce China Forbes încă se află în perioade de recuperare după o serie de probleme medicale.

Atât pe 20, cât și pe 21 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe de la ora 20.00. Biletele rămase disponibile se pot cumpăra online

Prețuri bilete la concertul Pink Martini din 2017:

  • 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Pink Martini a luat ființă în 1994, în Oregon, Portland, orașul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Thomas lucra atunci în politică, și multele evenimente caritabile la care participa l-au făcut să se gândească că poate fonda o orchestră care să combată zgomotul și mediocritatea pe care unii o numeau muzică. După înființarea trupei, Thomas Lauderdale s-a retras din viața politică și s-a concentrat exclusiv pe acest proiect, care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul.

Vintage, sofisticată, cosmopolită, muzica Pink Martini este o plimbare nocturnă prin marile porturi și orașe ale lumii, cu poveștile și parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Pink Martini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a dezvăluit coperta noului album "Lust For Life"

Lana Del Rey a dat publicității coperta noului album "Lust For Life". Discul este așteptat pe piață anul acesta.

Închide