Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

A Perfect Circle confirmă primul album din ultimii 13 ani, cântă live noua melodie "Feathers"

A Perfect Circle, unul dintre cele mai neglijate proiecte ale genialului Maynard James Keenan e pe cale să revină pe scena rockului alternativ. După 6 ani fără o melodie nouă şi 13 ani fără un album de studio, APC revine cu un disc nou în acest an. Şi pentru a confirma acest lucru au cântat live piesa noua "Feathers".
Melodie noua A Perfect Circle Feathers

Melodie noua A Perfect Circle Feathers

Trupa a pornit un scurt turneu de primăvară prin SUA, între 7 aprilie şi 7 mai, iar primul concert a fost încheiat cu piesa "Feathers". Riff-urile trademark ale lui Billy Howerdel, chitaristul APC pot fi auzite spre finalul melodiei. Maynard spune o poveste tristă cu timbrul său unic, făcând referire la răni, la pierdere şi la conflict.

Grupul alternative rock e la primul său concert în 6 ani şi a semnat recent un contract cu casa de discuri BMG. Chitaristul Howerdel a confirmat un nou album într-un comunicat de presă. A Perfect Circle este un grup format în 1999 şi care a luat scena rockului alternativ cu asalt, având piese pe coloana sonoră a lui "Constantine" sau "Resident Evil".

APC e considerat un "super-grup", incluzând membri importanţi de la alte trupe. Vocalul este Maynard James de la TOOL şi Puscifer, în vreme ce Billy Howerdel este chitarist principal. James Iha, de la The Smashing Pumpkins se ocupă de chitară ritm şi de clape. Matt McJunkins este basist, el fiind membru activ al Eagles of Death Metal şi cântând şi cu Puscifer.

Între timp şi TOOL pregăteşte un album nou, proiectul principal al lui Maynard fiind în standby din 2006. În schimb Puscifer a fost mai activă în ultimii ani, lansând în 2015 albumul "Money Shot"

Citește mai multe despre A Perfect Circle
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anathema revine în România în cadrul ARTmania Bucharest Blast 2017

Anathema, una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de experimental / alternative rock, revine la București în cadrul celui de-al...

Închide