Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

A Perfect Circle confirmă primul album din ultimii 13 ani, cântă live noua melodie "Feathers"

A Perfect Circle, unul dintre cele mai neglijate proiecte ale genialului Maynard James Keenan e pe cale să revină pe scena rockului alternativ. După 6 ani fără o melodie nouă şi 13 ani fără un album de studio, APC revine cu un disc nou în acest an. Şi pentru a confirma acest lucru au cântat live piesa noua "Feathers".

Publicat

pe

Melodie noua A Perfect Circle Feathers
Melodie noua A Perfect Circle Feathers

Trupa a pornit un scurt turneu de primăvară prin SUA, între 7 aprilie şi 7 mai, iar primul concert a fost încheiat cu piesa "Feathers". Riff-urile trademark ale lui Billy Howerdel, chitaristul APC pot fi auzite spre finalul melodiei. Maynard spune o poveste tristă cu timbrul său unic, făcând referire la răni, la pierdere şi la conflict.

Grupul alternative rock e la primul său concert în 6 ani şi a semnat recent un contract cu casa de discuri BMG. Chitaristul Howerdel a confirmat un nou album într-un comunicat de presă. A Perfect Circle este un grup format în 1999 şi care a luat scena rockului alternativ cu asalt, având piese pe coloana sonoră a lui "Constantine" sau "Resident Evil".

APC e considerat un "super-grup", incluzând membri importanţi de la alte trupe. Vocalul este Maynard James de la TOOL şi Puscifer, în vreme ce Billy Howerdel este chitarist principal. James Iha, de la The Smashing Pumpkins se ocupă de chitară ritm şi de clape. Matt McJunkins este basist, el fiind membru activ al Eagles of Death Metal şi cântând şi cu Puscifer.

Între timp şi TOOL pregăteşte un album nou, proiectul principal al lui Maynard fiind în standby din 2006. În schimb Puscifer a fost mai activă în ultimii ani, lansând în 2015 albumul "Money Shot"

Comentează

Trending