Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Nick Cave & The Bad Seeds lansează filmul documentar "One More Time With Feeling"

Ultimul album al lui Nick Cave & The Bad Seeds, "Skeleton Tree" a fost apreciat de public şi critici, dar artiştii nu se opresc aici. După LP-ul din toamna trecută a fost lansat un DVD şi Blu-Ray 3D intitulat "One More Time With Feeling". Un extras din această peliculă poate fi văzut mai jos.
Documentar Nick Cave and the Bad Seeds One More Time With Feeling

Documentar Nick Cave and the Bad Seeds One More Time With Feeling

Documentarul este regizat de Andrew Dominik, cunoscut pentru filme ca "The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford" şi "Chopper". Imaginile au fost filmate în 3D şi îl vedem pe Nick Cave şi trupa sa lucrând la melodii de pe "Skeleton Tree", dar şi angajaţi în discuţii filosofice. E un film despre fragilitate şi ne permite o privire interioară unică în sufletul muzicienilor.

Un suflet tulburat, mai ales pentru că Nick Cave şi-a pierdut fiul în 2015. Iniţial filmul a fost un experiment difuzat pe 8 septembrie 2016 la 950 de cinematografie în 30 de ţări. S-a ajuns la 1700 de difuzări la peste 1000 de cinematografe la nivel global, foarte multe fiind sold out. "One More Time With Feeling" este unul dintre primele filme alb-negru neanimate filmat în 3D.

Debutul sub formă de DVD şi Blu-Ray a avut loc pe 31 martie şi prezintă în detaliu lucrul la albumul "Skeleton Tree". Se simte spectrul tristeţii şi pierderii fiului lui Cave, care a afectat compunerea şi înregistrarea albumului.

Filmul include 35 de minute din concertul de la Air Studios din Londra la început de 2016, dar şi interviuri realizate de Andrew Dominik cu Cave şi colegul de trupă Warren Ellis. Soţia lui Nick Cave, Susie Bick a fost la rândul său intervievată. Artistul australian, cunoscut pentru influenţa sa asupra gothic rock-ului este şi narator pentru o bună parte din acest documentar.

Citește mai multe despre Nick Cave
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan şi-a ridicat în sfârşit Premiul Nobel pentru Literatură, în cadrul unei ceremonii restrânse

Una dintre cele mai inedite decizii de a acorda premiul Nobel în ultimii ani este cea care i-a adus lui...

Închide