Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Nick Cave & The Bad Seeds lansează filmul documentar "One More Time With Feeling"

Ultimul album al lui Nick Cave & The Bad Seeds, "Skeleton Tree" a fost apreciat de public şi critici, dar artiştii nu se opresc aici. După LP-ul din toamna trecută a fost lansat un DVD şi Blu-Ray 3D intitulat "One More Time With Feeling". Un extras din această peliculă poate fi văzut mai jos.
Documentar Nick Cave and the Bad Seeds One More Time With Feeling

Documentar Nick Cave and the Bad Seeds One More Time With Feeling

Documentarul este regizat de Andrew Dominik, cunoscut pentru filme ca "The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford" şi "Chopper". Imaginile au fost filmate în 3D şi îl vedem pe Nick Cave şi trupa sa lucrând la melodii de pe "Skeleton Tree", dar şi angajaţi în discuţii filosofice. E un film despre fragilitate şi ne permite o privire interioară unică în sufletul muzicienilor.

Un suflet tulburat, mai ales pentru că Nick Cave şi-a pierdut fiul în 2015. Iniţial filmul a fost un experiment difuzat pe 8 septembrie 2016 la 950 de cinematografie în 30 de ţări. S-a ajuns la 1700 de difuzări la peste 1000 de cinematografe la nivel global, foarte multe fiind sold out. "One More Time With Feeling" este unul dintre primele filme alb-negru neanimate filmat în 3D.

Debutul sub formă de DVD şi Blu-Ray a avut loc pe 31 martie şi prezintă în detaliu lucrul la albumul "Skeleton Tree". Se simte spectrul tristeţii şi pierderii fiului lui Cave, care a afectat compunerea şi înregistrarea albumului.

Filmul include 35 de minute din concertul de la Air Studios din Londra la început de 2016, dar şi interviuri realizate de Andrew Dominik cu Cave şi colegul de trupă Warren Ellis. Soţia lui Nick Cave, Susie Bick a fost la rândul său intervievată. Artistul australian, cunoscut pentru influenţa sa asupra gothic rock-ului este şi narator pentru o bună parte din acest documentar.

Citește mai multe despre Nick Cave
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan şi-a ridicat în sfârşit Premiul Nobel pentru Literatură, în cadrul unei ceremonii restrânse

Una dintre cele mai inedite decizii de a acorda premiul Nobel în ultimii ani este cea care i-a adus lui...

Închide