Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Muse va lansa în curând o piesă nouă - TEASER

Muse a revenit în studiul de înregistrări cu forțe proaspete și avânt creativ. Solistul Matt Bellamy a anunțat deja lansarea unei piese noi, publicând pe instagram o scurtă înregistrare video din studio.

Publicat

pe

Matthew Bellamy
Matthew Bellamy │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

De câteva luni, Muse a reluat munca de studio, publicând online diverse poze și clipuri ce surprindea formația în spatele butoanelor. Ultima înregistrare, publicată pe Instagram de Matt Bellamy, cuprinde un anunț care va stârni entuziasmul fanilor. Formația pregătește lansarea unei piese noi.

”Înapoi în studio. O piesă nouă va fi lansată în curând...”, apare în mesajul ce însoțește clipul solistului Muse.

TEASER: Matt în studioul de înregistrări

Back in the studio. New song coming soon…

A post shared by Matt Bellamy (@mattbellamy) on

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

”Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a explicat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

Trending