Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

MGMT a finalizat un nou album, după o pauză de 4 ani

Formaţia de rock psihedelic MGMT a confirmat finalizarea unui nou album, după o pauză de 4 ani. Este al patrulea disc al duo-ului american, care se trage din Connecticut şi a bifat câteva nominalizări la premiile Grammy, ediţia 51 şi 52.
MGMT fotografie grup

MGMT fotografie grup

Cu fiecare upgrade din studio trupa a postat câte un GIF haios pe Twitter. Andrew VanWyngarden şi Ben Goldwasser au finalizat înregistrările vocale pentru ultima melodie pe 1 aprilie. MGMT a început teaserele din 2015, în perioada Crăciunului, când promiteau că vor lansa ceva special în 2016. Au apărut şi zvonuri legate de o colaborare cu Mac DeMarco, compozitor canadian şi multi instrumentalist.

În ce priveşte noul LP al grupului, acesta ar trebui să vină la timp pentru sezonul festivalurilor de vară. De-a lungul anilor MGMT şi-a luat alura de creator al muzicii psihedelice moderne. Aceasta era consumată în medii hedoniste, la festivaluri sau în cluburi deschise la experienţe senzoriale deosebite. Deocamdată americanii au confirmat prezenţa la festivalul Osheaga din Montreal, dar cu siguranţă vor mai apărea şi alte concerte.

Activi din 2002, băieţii au avut şi un lineup cu 5 membri pentru turnee şi concerte. Ultimul album, "MGMT" a sosit în 2013 şi a ajuns pe locul 2 în US Billboard Alternative Albums. Legendara melodie "Kids" a acestor artişti a fost ultra utilizată în reclame, filme şi promo-uri de-a lungul anilor, sintetizatoarele trademark făcând istorie în cluburile din toată lumea.

Citește mai multe despre MGMT
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza revine la București în 2018 pentru a susține un nou concert la Sala Palatului

Mariza revine în România în 2018 cu un suflu proaspăt și plin de inspirație. Evenimentul va avea loc pe 17...

Închide