Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Matchbox Twenty pleacă în turneu alături de Counting Crows

Matchbox Twenty și Counting Crows, două dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din anii '90, pleacă vara aceasta împreună în turneu. Primele show-uri din cadrul turneului ”A Brief History of Everything” sunt anunțate pentru luna iulie.

Publicat

pe

Matchbox Twenty & Counting Crows
Matchbox Twenty & Counting Crows

Trupa Matchbox Twenty este formată din Rob Thomas, Paul Doucette, Kyle Cook si Brian Yale. Anul acesta, formația serbează aniversarea a 20 de ani de la apariția albumului de debut ”YOURSELF OR SOMEONE LIKE YOU”, care a fost premiat cu 12 discuri de platină de RIAA pentru vanzări de peste 15 milioane de unități în întreaga lume.

Albumul ce conține single-urile clasice precum Real World, Back 2 Good, alături de hiturile #1 Push si 3AM, s-a dovedit a fi o senzație internațională ce le-a oferit celor de la Matchbox Twenty titlul de staruri internaționale. De atunci, trupa a lansat hiturile Bent, Unwell și If You’re Gone, având în palmares 5 nominalizări la premiile Grammy.

Counting Crows și-a început activitatea în 1991, avându-i în componență pe Adam Duritz (solist), Jim Bogios (tobe), David Bryson( chitara), Charlie Gillingham (clape), David Immergluck (chitara), Millard Powers (bass) și Dan Vickery (chitara). Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea după ce a dat lovitura în industria muzicală cu albumul de debut "August and Everything After" în 1993, album ce a fost premiat cu mai multe discuri de platină.

În septembrie 2014, trupa a lansat cel de-al 7-lea album de studio, ”Somewhere Under Wonderland”. Discul a urcat până pe poziția a 6-a în topul american Billboard 200.

Pentru vara anului 2017, Matchbox Twenty și Counting Crows au pregatit un turneu extins. Începând cu luna iulie, cele două formații for concerta pentru fanii lor din Statele Unite. Primul show este programat pe 12 iulie la SPOKANE ARENA, turneul urmând să se prelungească până pe 1 octombrie.

PROMO ”A Brief History of Everything Tour 2017” - Matchbox Twenty & Counting Crows

Comentează

Trending