Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mariza revine la București în 2018 pentru a susține un nou concert la Sala Palatului

Mariza revine în România în 2018 cu un suflu proaspăt și plin de inspirație. Evenimentul va avea loc pe 17 februarie, la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Concert Mariza la Sala Palatului pe 19 noiembrie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După succesul de la București de anul trecut, Mariza promite publicului român un show de cel puțin 75 de minute, în care va interpreta piese de pe viitorul album. Materialul va fi lansat spre finele acestui an și va fi însotit de un ”turneu înflăcărat”, potrivit artistei.

Evenimentul din România este primul pe lista viitorului turneu. Momentan, Mariza promovează albumul ”Mundo”, concert de care s-au bucurat peste 3.000 de români în luna noiembrie 2016. Multe spectacole din cadrul acestui turneu au fost sold out, din această categorie făcând parte concertele din Abu Dhabi, Luxemburg, Bremen și Hamburg.

Ultima creatie a Marizei, ”Mundo”, a fost dublu platinată pentru vânzări de peste 30.000 de unități. Mai mult decât atât, artista a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist în 2016, un premiu oferit de prestigioasa revistă Songlines, această distincție venind la nici două săptămâni de la nominalizarea albumului pentru ”Latin Grammys”.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte în întreaga lume. Artista este o apariție extravagantă, elegantă și un glas ce a topit inima ascultătorilor. În 2004, solista a primit premiul Asociației Jurnaliștilor Străini din Portugalia, dar și European Border Breakers Award. De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa "A Thousand Years”.

Prețuri bilete la concertul Mariza din februarie 2018:

  • VIP - 300 lei
  • Categoria I - 220 lei
  • Categoria II - 175 lei
  • Categoria III - 140 lei
  • Categoria IV - 110 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 februarie 2018

Mariza

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending