Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lorde cântă cu Bleachers pe noul single "Don't Take The Money" - AUDIO

Bleachers sunt una dintre cele mai proaspete trupe de indie pop din New York şi au revenit în actualitate la final de martie. Grupul a lansat piesa "Don't Take the Money" un featuring cu Lorde. Melodia a fost ascunsă pe stickuri USB amplasate în Union Square din New York.

Publicat

pe

Single Bleachers Don't Take the Money
Single Bleachers Don't Take the Money

Jack Antonoff este creierul acestei trupe, dar artistul are şi multiple alte proiecte. Spre exemplu a produs primele două single-uri ale lui Lorde de pe noul său album. Lorde este în postura de backing vocal pe "Don't Take The Money", care iniţial fusese un demo înregistrat de cei doi artişti. Se pare că noul release e inspirat de Lena Dunham, creatoarea şi personaj principal al serialului HBO "Girls".

Antonoff şi Lena Dunham sunt un cuplu de 5 ani, iar "Don't Take The Money" e dedicată conflictelor dintre cei doi. Antonoff va porni un turneu în New York pe 24 aprilie. Bleachers are un puternic sound de ani 80 şi 90 şi invocă imagini ale unui bal de liceu american, clasicul "prom dance". Trupa debuta cu piesa "I Wanna Get Better' în 2014 şi are două albume la activ până acum.

Compozitorul care a format acest grup e cunoscut şi pentru colaborări cu Taylor Swift, Grimes sau Charli XCX. Între timp Lorde ne pregăteşte un nou album, sub numele de "Melodrama" şi cu data de lansare 16 iunie. Va fi un LP despre maturizare şi despărţiri, inspirat de un ultim an intens pentru neo zeelandeza de 20 de ani.

Trending