Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă London Grammar, "Oh Woman Oh Man" - AUDIO

Trio-ul britanic London Grammar a lansat o nouă piesă, intitulată "Oh Woman Oh Man". Melodia este extrasă de pe albumul ”Truth Is a Beautiful Thing”, cel de-al doilea material de studio al formației.

Publicat

pe

London Grammar
London Grammar

După ”Rooting For You”, ”Big Picture” și ”Truth Is a Beautiful Thing”, London Grammar dezvăluie o nouă compoziție, intitulată "Oh Woman Oh Man". Melodia a fost inclusă în lista "MistaJam's Hottest Record" de la BBC Radio 1.

Cel de-al doilea album de studio London Grammar, ce include noul single, va fi pus în vânzare pe 9 iunie. În format standard, discul conține 11 piese, toate compuse de membrii formației.

Tracklist ”Truth Is a Beautiful Thing” - London Grammar:

 1. Rooting For You
 2. Big Picture
 3. Wild Eyed
 4. Oh Woman Oh Man
 5. Hell to the Liars
 6. Everyone Else
 7. Non Believer
 8. Bones of Ribbon
 9. Who Am I
 10. Leave the War With Me
 11. Truth Is a Beautiful Thing

Deluxe Edition

 1. What a Day
 2. Different Breeds
 3. Control
 4. Trials (Demo)
 5. May the Best (Church Mix)
 6. Rooting For You (Demo)
 7. Bitter Sweet Symphony (Live At Maida Vale Studios, London / 2017)

London Grammar - "Oh Woman Oh Man" - AUDIO

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Albumul de debut ”If You Wait” (2013) s-a plasat apoi pe prima poziție în topul UK Indie Albums. Pe acest disc au fost incluse single-uri precum ”Wasting My Young Years", "Nightcall" și "Strong", piese ce s-au bucurat de aprecierea publicului atât în UK, cât și în Australia, Franța și Belgia. Trio-ul continuă să impresioneze prin prestații live de excepție și melodii noi ce păstrează sound-ul muzicii atmosferice cu care și-au câștigat fanii.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

VIDEO: Urmărește concertul London Grammar susținut online cu prilejul lansării albumului "Californian Soil"

London Grammar suplinește lipsa concertelor cu un show online, ce marchează lansarea noului album "Californian Soil". Evenimentul a fost pregătit cu multă meticulozitate, grupul dorind să le ofere fanilor de acasă o experiență cât mai plăcută.

Publicat

pe

Hannah, vocalista London Grammar, în cadrul concertului de lansare a albumului ”Californian Soil”
Hannah, vocalista London Grammar, în cadrul concertului de lansare a albumului ”Californian Soil” │ FOTO: Captură YouTube

London Grammar se adaptează condițiilor pandemice și susține online concertul de lansare al albumului "Californian Soil". Grupul a hotărât să nu vândă bilete la acest show, oferind fanilor de pretutindeni șansa de a-i asculta live și de a se bucura de experiența unui concert minuțios pregătit.

"Oportunitatea de a interpreta live toate piesele de pe noul album e o reală bucurie, pentru că atunci când înregistrezi un LP e ca și cum ai relata o poveste, sau cel puțin noi așa îl gândim de fiecare dată. Să avem posibilitatea de a spune această poveste, de la început până la sfârșit, e o experiență foarte specială pentru noi", spune Hannah în intro-ul scurt al concertului.

În cadrul acestui concert online, trupa interpretează toate piesele de pe albumul "Californian Soil", introducând publicul în povestea acestui material, exact așa cum membrii grupului și-au propus.

Tracklist London Grammar - "Californian Soil":

 1. 'Intro'
 2. 'Californian Soil'
 3. 'Missing'
 4. 'Lose Your Head'
 5. 'Lord It's A Feeling'
 6. 'How Does It Feel'
 7. 'Baby It's You'
 8. 'Call Your Friends'
 9. 'All My Love'
 10. 'Talking'
 11. 'I Need The Night'
 12. 'America'

VIDEO: London Grammar prezintă albumul "Californian Soil" live

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale -  "Hey Now" - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar au susținut în 2018 primul concert în România. Trupa a venit la Electric Castle, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending