BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Linkin Park anunţă un nou single, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy

După două single-uri de pe noul album primite cu reacţii mixte de către fani, Linkin Park pregăteşte o a treia melodie pentru lansare. E vorba despre "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Piesa ar fi fost inspirată de... jocul de baschet.
Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park a făcut publice şi versurile noii producţii, parte a albumului "One More Light", care debutează pe 19 mai. Mike Shinoda şi Chester Bennington au dezvăluit şi o parte din povestea şi inspiraţia acestei melodii. Shinoda a menţionat că e fan al jocului de baschet şi că a dorit să captureze acel moment când cineva faultează, este dat afară şi majoretele cântă.

Chester a menţionat şi că versurile lui Pusha T se aplică atât la joc, cât şi metaforic. Se pot aplica şi la ieşirea dintr-o relaţie nefericită. Noul single este coprodus de către Brad Delson şi Mike Shinoda. "Good Goodbye" reprezintă a doua colaborare cu Pusha T a grupului alternative rock. Prima venea în 2013 pe albumul de remixuri Linkin Park "Recharged".

Artiştii au menţionat că piesa nu se potriveşte cu restul track-urilor de pe "One more Light", pentru că e foarte sarcastică. Dacă ne luăm după primele 2 single-uri, noul LP va fi optimist şi pozitiv, cu o abordare pop a melodiilor. Materialul va include multiple colaborări, cu Tom Morello, Daron Malakian de la System of a Down sau Page Hamilton de la Helmet.

Linkin Park ne-a vizitat în 2012, cântând cele mai mari hituri la Romexpo. Am auzit melodii ca "Numb", "Papercut", dar şi "In The End".

Citește mai multe despre Linkin ParkPusha T
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
  • Sasu8ke8

    E prea super melodia.

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple a lansat albumul "inFinite"

Deep Purple a lansat albumul „inFinite” , cel de-al 20-lea album de studio. Formația dă startul turneului de promovare „Long...

Închide