Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park anunţă un nou single, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy

După două single-uri de pe noul album primite cu reacţii mixte de către fani, Linkin Park pregăteşte o a treia melodie pentru lansare. E vorba despre "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Piesa ar fi fost inspirată de... jocul de baschet.

Publicat

pe

Linkin Park teaser Good Goodbye
Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park a făcut publice şi versurile noii producţii, parte a albumului "One More Light", care debutează pe 19 mai. Mike Shinoda şi Chester Bennington au dezvăluit şi o parte din povestea şi inspiraţia acestei melodii. Shinoda a menţionat că e fan al jocului de baschet şi că a dorit să captureze acel moment când cineva faultează, este dat afară şi majoretele cântă.

Chester a menţionat şi că versurile lui Pusha T se aplică atât la joc, cât şi metaforic. Se pot aplica şi la ieşirea dintr-o relaţie nefericită. Noul single este coprodus de către Brad Delson şi Mike Shinoda. "Good Goodbye" reprezintă a doua colaborare cu Pusha T a grupului alternative rock. Prima venea în 2013 pe albumul de remixuri Linkin Park "Recharged".

Artiştii au menţionat că piesa nu se potriveşte cu restul track-urilor de pe "One more Light", pentru că e foarte sarcastică. Dacă ne luăm după primele 2 single-uri, noul LP va fi optimist şi pozitiv, cu o abordare pop a melodiilor. Materialul va include multiple colaborări, cu Tom Morello, Daron Malakian de la System of a Down sau Page Hamilton de la Helmet.

Linkin Park ne-a vizitat în 2012, cântând cele mai mari hituri la Romexpo. Am auzit melodii ca "Numb", "Papercut", dar şi "In The End".

Un comentariu

Trending