Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Linkin Park anunţă un nou single, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy

După două single-uri de pe noul album primite cu reacţii mixte de către fani, Linkin Park pregăteşte o a treia melodie pentru lansare. E vorba despre "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Piesa ar fi fost inspirată de... jocul de baschet.
Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park teaser Good Goodbye

Linkin Park a făcut publice şi versurile noii producţii, parte a albumului "One More Light", care debutează pe 19 mai. Mike Shinoda şi Chester Bennington au dezvăluit şi o parte din povestea şi inspiraţia acestei melodii. Shinoda a menţionat că e fan al jocului de baschet şi că a dorit să captureze acel moment când cineva faultează, este dat afară şi majoretele cântă.

Chester a menţionat şi că versurile lui Pusha T se aplică atât la joc, cât şi metaforic. Se pot aplica şi la ieşirea dintr-o relaţie nefericită. Noul single este coprodus de către Brad Delson şi Mike Shinoda. "Good Goodbye" reprezintă a doua colaborare cu Pusha T a grupului alternative rock. Prima venea în 2013 pe albumul de remixuri Linkin Park "Recharged".

Artiştii au menţionat că piesa nu se potriveşte cu restul track-urilor de pe "One more Light", pentru că e foarte sarcastică. Dacă ne luăm după primele 2 single-uri, noul LP va fi optimist şi pozitiv, cu o abordare pop a melodiilor. Materialul va include multiple colaborări, cu Tom Morello, Daron Malakian de la System of a Down sau Page Hamilton de la Helmet.

Linkin Park ne-a vizitat în 2012, cântând cele mai mari hituri la Romexpo. Am auzit melodii ca "Numb", "Papercut", dar şi "In The End".

Citește mai multe despre Linkin ParkPusha T
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple a lansat albumul "inFinite"

Deep Purple a lansat albumul „inFinite” , cel de-al 20-lea album de studio. Formația dă startul turneului de promovare „Long...

Închide