Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lana Del Rey a dezvăluit coperta noului album "Lust For Life"

Lana Del Rey a dat publicității coperta noului album "Lust For Life". Discul este așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Lana Del Rey
Lana Del Rey

Lana Del Rey continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio, "Lust For Life", prin dezvăluirea artwork-ului. Pe coperta noului disc, fanii o pot vedea pe artistă mai zâmbitoare ca niciodată. În poză, Lana este îmbrăcată ca în videoclipul primului single extras de pe disc, ”Love”.

Deși data lansării albumului nu a fost anunțată încă, publicarea copertei indică faptul că momentul se apropie.

Lana Del Rey - Lust For Life (copertă album)

Lana Del Rey - Lust For Life (copertă album)

Recent, Lana Del Rey a acordat un interviu lui Jo Whiley de la BBC Radio 2, în care a detaliat ce tematici abordează noul album și ce a inspirat-o din punct de vedere liric.

“Am început să lucrez la disc gândindu-mă că va avea acel sound al anilor ’50 - ’60, un pic de Shangri-La, de influențe Joan Baez din perioada de început. Doar că nu știu, pe măsură ce tensiunile politice deveneau mai alarmante, mi-am dat seama că toate versurile se îndreptau în acea direcție. Așa că, din această cauză, sound-ul s-a actualizat și am simțit că e adresat mai curând părții mai tinere a publicului meu. Cred că sunt piese mai ancorate în social. E un sentiment global, de fapt.”

În noiembrie 2015, Lana Del Rey a înregistrat un cover al piesei "Some Things Last a Long Time", compuse de Daniel Johnston, un muzician diagnosticat cu schizofrenie și tulburare bipolară. Noua versiune a compoziției se regăsește pe coloana sonoră a unui scurtmetraj ce prezintă povestea emoționantă a lui Johnston.

"M-a mișcat povestea lui. A fost tristă. M-a emoționat. Sunt atât de multe dimensiuni într-o singură cameră: trecutul și prezentul pe aceeași filă, și apoi el, lângă noi, uitându-se la el în acest documentar. Ceea ce sper să se întâmple cu el după acest scurtmetraj este ca, în timp ce pictează singur în casa lui, să conștientizeze că a influențat cu adevărat viețile multor oameni. Mie mi-a schimbat cu certitudine perspectiva și modul de a gândi", detalia Lana Del Rey într-un interviu acordat publicației Billboard cu ocazia premierei scurtmetrajului.

PUBLICITATE
Comentează

Trending