BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

The Killers confirmă că un nou album e aproape finalizat, primul după 5 ani de pauză

Indie rockerii apreciaţi global de la The Killers au un nou album aproape finalizat după 5 ani de pauză. Formaţia a anunţat că va începe să cânte noi piese în cadrul concertului din Hyde Park la vară. Înregistrările pentru noul disc au început din septembrie.

The Killers

The Killers au apelat la producătorul Jacknife Lee, cunoscut pentru colaborarea cu U2 şi au făcut înregistrările în Las Vegas, San Diego şi Los Angeles. După jumătate de deceniu de pauză de la lansarea lui "Battle Born" trupa e din nou gata să lanseze şi promoveze piese proaspete. Toboşarul Ronnie Vannucci a declarat că noul material sună bine, doar că va mai dura ceva până e gata.

Tentativa de a crea un sound fresh şi de a experimenta duce la întârzieri inevitabile. Dorinţa cea mare a The Killers a fost să creeze ceva în afara zonei de comfort. Un teaser postat în ianuarie indica o abordare mai heavy pentru acest LP. The Killers sunt programaţi pentru un concert Barclaycard British Summer Time pe 8 iulie, împreună cu Elbow, Tears For Fears şi White Lies.

Ştim că pe albumul cel nou există o melodie numită "Rut", care a primit teasere din partea membrilor trupei, urmând a fi o creaţie deosebită. Apoi există "Run for Cover”, un posibil single viitor, care ar avea provenienţa dintr-un demo de acum 8 ani. Până şi boxul e citat ca inspiraţie, existând o melodie numită "Tyson vs Douglas". Denumirea vine de la meciul legendar din 1990 al lui Mike Tyson cu Buster Douglas.

The Killers au confirmat prezenţa la festivalul Exit din Serbia, unde vor cânta pe 5 iulie, împreună cu Paul Kalkbrener şi Rag'n'Bone Man.

Citește mai multe despre The Killers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Havasi susține un nou concert la Sala Palatului în noiembrie 2017

După succesul pe care l-a avut la Sala Palatului anul trecut, HAVASI se întoarce în România cu cel mai nou...

Închide