Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

The Killers confirmă că un nou album e aproape finalizat, primul după 5 ani de pauză

Indie rockerii apreciaţi global de la The Killers au un nou album aproape finalizat după 5 ani de pauză. Formaţia a anunţat că va începe să cânte noi piese în cadrul concertului din Hyde Park la vară. Înregistrările pentru noul disc au început din septembrie.

The Killers

The Killers au apelat la producătorul Jacknife Lee, cunoscut pentru colaborarea cu U2 şi au făcut înregistrările în Las Vegas, San Diego şi Los Angeles. După jumătate de deceniu de pauză de la lansarea lui "Battle Born" trupa e din nou gata să lanseze şi promoveze piese proaspete. Toboşarul Ronnie Vannucci a declarat că noul material sună bine, doar că va mai dura ceva până e gata.

Tentativa de a crea un sound fresh şi de a experimenta duce la întârzieri inevitabile. Dorinţa cea mare a The Killers a fost să creeze ceva în afara zonei de comfort. Un teaser postat în ianuarie indica o abordare mai heavy pentru acest LP. The Killers sunt programaţi pentru un concert Barclaycard British Summer Time pe 8 iulie, împreună cu Elbow, Tears For Fears şi White Lies.

Ştim că pe albumul cel nou există o melodie numită "Rut", care a primit teasere din partea membrilor trupei, urmând a fi o creaţie deosebită. Apoi există "Run for Cover”, un posibil single viitor, care ar avea provenienţa dintr-un demo de acum 8 ani. Până şi boxul e citat ca inspiraţie, existând o melodie numită "Tyson vs Douglas". Denumirea vine de la meciul legendar din 1990 al lui Mike Tyson cu Buster Douglas.

The Killers au confirmat prezenţa la festivalul Exit din Serbia, unde vor cânta pe 5 iulie, împreună cu Paul Kalkbrener şi Rag'n'Bone Man.

Citește mai multe despre The Killers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Havasi susține un nou concert la Sala Palatului în noiembrie 2017

După succesul pe care l-a avut la Sala Palatului anul trecut, HAVASI se întoarce în România cu cel mai nou...

Închide