Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a lansat piesa "Bon Appétit" ft. Migos - AUDIO

Katy Perry a lansat o piesă nouă, intitulată "Bon Appétit". Melodia este înregistrată în colaborare cu trupa americană de rap Migos.

Publicat

pe

Katy Perry (artwork ”Bon Appétit”)
Katy Perry (artwork ”Bon Appétit”)

Noul single "Bon Appétit" a fost compus de Katy Perry împreună cu Max Martin, Kirsnick Ball, Quavious Marshall, Oscar Holter, Shellback, Kiari Cephus și Ferras Alqaisi. Producția melodiei este semnată de Holter, Shellback și Max Martin.

Melodia va fi inclusă pe cel de-al 5-lea album de studio al artistei. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit, deși LP-ul ar trebui să apară pe piață anul acesta. Pe album va fi inclus și single-ul anterior, “Chained to the Rhythm”, înregistrat în colaborare cu Skip Marley, nepotul legendarului Bob Marley.

Katy Perry va interpreta live piesa "Bon Appétit" în cadrul show-ului american de divertisment SNL (Saturday Night Live), de pe 20 mai.

AUDIO: Katy Perry - "Bon Appétit" ft. Migos

Anul trecut, Katy Perry a înregistrat imnul Jocurilor Olimpice de vară de la Rio. Versurile acestei piese, intitulate sugestiv ”Rise”, vorbeau despre unitate și puterea de a te ridica deasupra fricii (cu referire indirectă la atacurile teroriste tot mai frecvente din ultima perioadă).

Katy Perry are în palmares 5 premii AMA, 14 trofee People's Choice, un Brit Award și un premiu Juno. În 2012, Katy a primit din partea revistei Billboard titlul de ”Femeia Anului”. De asemenea, albumul ”Teenage Dream” (2010) i-a adus artistei un record, materialul devenind primul LP al unei femei care a inclus 5 single-uri plasate pe prima poziție în topul Billboard Hot 100, hiturile în discuție fiind: "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." și "Last Friday Night (T.G.I.F.)". De-a lungul celor 16 ani de carieră, artista a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel internațional.

Trending