Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Justin Bieber apare pe un remix al hitului viral "Despacito" al lui Luis Fonsi

Între meme-uri şi replay-uri infinite în cluburi şi la radio, piesa "Despacito" a lui Luis Fonsi & Daddy Yankee este cea mai virală melodie din ultimii ani. Deja a ajuns la aproape un miliard de vizualizări pe YouTube şi capătă un nou boost de popularitate printr-un remix care îl include pe Justin Bieber.
Luis Fonsi Daddy Yankee Despacito Remix cu Justin Bieber

Luis Fonsi Daddy Yankee Despacito Remix cu Justin Bieber (foto: PR)

Varianta nouă are cel mai bun debut pe YouTube în 2017, ajungând la 37 de milioane de vizualizări în doar 2 zile şi jumătate. Justin Bieber a cântat melodia live cu Luis Fonsi în Puerto Rico, în cadrul unui concert pe 18 aprilie. Fonsi este de origine din Puerto Rico, deci a fost primit cu braţele deschise de public. Remixul păstrează beat-ul original şi ne aduce o surpriză: Bieber cântă în limba spaniolă pentru prima oară versurile sale.

"Despacito" în varianta originală se află pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs de 11 săptămâni consecutive şi nu dă semne că ar ceda poziţia. În Billboard Hot 100 se afla pe locul 48 acest single. Vorbind despre mega hitul său, Fonsi a afirmat că imnul reggaeton sărbătoreşte cultura latină. Artistul a declarat că are în sânge mişcarea, dansul şi ritmul.

La bază puertoricanul preferă salsa şi era cunoscut pentru balade romantice, până să ia cu asalt industria muzicală cu piesa sa virală. Luis Fonsi e programat pentru o apariţie la Billboard Latin Music Awards 2017, pe 27 aprilie la Miami.

Citește mai multe despre Justin BieberLuis Fonsi
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey melodie teaser Instagram
Lana Del Rey a scris o melodie nouă şi a cântat o porţiune din ea pe Instagram - AUDIO

Marii artişti au nevoie de relaxare şi pauză uneori, iar Lana Del Rey s-a relaxat în ultimul weekend dansând la...

Închide