Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Primul concert al Iulianei Beregoi a fost SOLD OUT

Iuliana Beregoi a făcut furori pe scenă, în cadrul primului său concert din România, ce a avut loc pe 2 aprilie, la Cinema Pro.

Publicat

pe

Iuliana Beregoi │ FOTO: PR

Concertul "Vina mea" a fost unul cu casa închisă. Cu o scenografie inedită, invitați surpriză și mult talent, Iuliana a reușit să-și cucerească sutele de fani prezenți în sală. Artista a cântat, în premieră, "Fac ce simt", iar după primele versuri, tinerii ei fani au cântat la unison alături de micuța vedetă.

De asemenea, pe scena de la Cinema Pro s-au auzit cover-uri ale unor artiști români și internaționali precum Delia, Irina Rimes, Alina Eremia, Beyonce, Sia sau Jessie J. Acestea au fost interpretate de Iuliana și de fanii veniți la concert care au cântat împreună cu ea.

Din concert nu au lipsit surprizele pregătite de artista de peste Prut. În ovațiile tuturor, Alina Eremia a urcat pe scenă și a interpretat, alături de Iuliana, piesa ei, "Vorbe pe dos". Atmosfera a fost completată de prezența Profesorului Trăsnit Spooky și de Toni Tonini.

Iuliana Beregoi în primul ei concert în România │ FOTO: PR

La finalului concertului care a durat două ore, Iuliana le-a mărturisit fanilor cel mai mare secret al ei: s-a apucat de vlogul cu care are atâta succes pentru că era foarte timidă și nu avea curajul să vorbească în fața camerelor. La finalul evenimentului, artista a ținut o sesiune de autografe și fotografii.

"M-am simțit extraordinar astăzi, împreună cu voi! Să știți că ați fost cei mai tari! Vă iubesc! Mi-ați transformat visul în realitate!" - le-a declarat Iuliana Beregoi fanilor

Cântăreața-vloggeriță și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând 200,000 de abonați la canalul propriu de YouTube și având peste 12 milioane de vizualizări la videoclipul primului single, "Vina mea".

Iuliana Beregoi oferă autografe │ FOTO: PR

Trending