Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

INNA a interpretat live "Me Gusta", prima piesă compusă integral de artistă - VIDEO

Inna a prezentat live publicului prima piesă compusă de ea integral. Melodia se numește "Me Gusta" și este în limba spaniolă.
Inna

Inna

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hit-uri ale sale, precum “Diggy Down”, “Yalla” , “Bop Bop” și „Caliente”. După ce a colaborat cu alți compozitori, profesioniști în domeniu, precum Breyan Isaac, Ina Wroldsen, Steve Mac, INNA a dorit să compună singură o piesă, care să întâmpine sezonul estival 2017.

Prima melodie compusă integral de Inna se numește “Me Gusta” și este în limba spaniolă, pe care INNA o stăpânește foarte bine. Single-ul este fresh, având un ritm dansant și energic. Producția piesei este semnată de David Ciente (“Dale Papi” – Lariss).

VIDEO: INNA - "Me Gusta" (live)

În luna aprilie, INNA va începe un nou turneu internațional în America Latină, în Brazilia, Chile, Argentina, unde sunt așteptați zeci de mii de fani. În plus, artista lucrează la două albume, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză. În paralel, INNA este antrenor la Vocea României Junior, prima experiență în televiziune a artistei.

Anul trecut, INNA a reușit să stabilească un nou record pe YouTube: 1 miliard de vizite pe propriul canal. Mai mult decât atât, INNA a cumulat pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât mulți artiști celebri, precum: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizări).

Inna este reprezentată de Global Records, casă de discuri ce are în protofoliu artiști precum Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nucă, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul concert al Iulianei Beregoi a fost SOLD OUT

Iuliana Beregoi a făcut furori pe scenă, în cadrul primului său concert din România, ce a avut loc pe 2...

Închide