Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Incubus prezintă piesa "Undefeated", un imn rock optimist şi plin de energie

Incubus a lansat cu câteva zile în urmă albumul "8", LP-ul fiind al optulea din istoria trupei. Azi descoperim un nou single, "Undefeated", care se aliniază la tonul optimist al precedentelor release-uri de pe acest disc.

Publicat

pe

Coperta single Incubus Undefeated
Coperta single Incubus Undefeated │ FOTO: Incubus

"Undefeated" e genul de imn alternative rock care te scoate din depresie şi te ajută să treci mai uşor peste ziua de luni. Pentru trupa din California ultimii 6 ani nu au fost deloc uşori. În perioada lansării penultimului album, "If Not Now, When?" s-au despărţit de casa de discuri pe care o aveau de 17 ani. Membrii Incubus nu mai erau siguri că doresc să continue şi de aici s-a născut o pauză de 6 ani.

Probleme personale au scos din ecuaţie pe rând fiecare membru al grupului. O mână de ajutor a venit de la faimosul compozitor Hans Zimmer, care le-a oferit băieţilor spaţiu de lucru în studio. A rezultat întâi un best of numit "Trust Fall", EP scos în 2015. Gustând din hiturile trecute, muzicienii au prins dor de experienţa unei trupe şi s-au apucat de lucru la material nou.

Pentru a aduce un sound mai modern lui "8", Incubus a apelat la Skrillex. Acesta a produs şi mixat albumul, după cum au arătat şi postările pe Instagram direct din studio ale artiştilor. Cu single-urile "Glitterbomb" şi "Nimble Bastard" la activ Incubus pare a-şi fi revenit complet. Fanii au apreciat revenirea la rock prin piese că "Throw Out the Map" sau "No Fun".

Vocea lui Brandon Boyd continuă să sune proaspătă şi curată, iar abordarea lentă de pe albumul din 2011 a dispărut. Înfiinţată de liceeni de 14-15 ani în perioada anilor 90 Incubus a revenit la energia acelor vremuri cu "8".

Comentează

Trending