Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Gorillaz lansează piesa "The Apprentice", colaborare cu Rag'n'Bone Man plină de sintetizatoare - AUDIO

Gorillaz a bifat o mulţime de colaborări cu nume mari de-a lungul istoriei sale. Cel mai nou single îl aduce şi pe Rag'n'Bone Man sub umbrela trăznitei trupe de avataruri. Piesa se numeşte "The Apprentice" şi îi include şi pe RAY BLK şi Zebra Katz.
Gorillaz Humanz coperta

Gorillaz Humanz coperta

Gorillaz a lansat deja multiple single-uri de pe noul album, "Humanz", plus remixuri. Discul soseşte pe 28 aprilie şi a fost înregistrat de la finalul lui 2015 şi până anul trecut. E influenţat de schimbările de peisaj politic din SUA, dar include şi melodii de party şi relaxare. Al cincilea album de studio Gorillaz a fost înregistrat la Londra, Paris, New York, Chicago şi în Jamaica.

Trupa revine după 6 ani de pauză şi printre beat-uri hip-hop, influenţe reggae şi trap s-a strecurat şi "The Apprentice". Piesa e diferită de precedentele single-uri, având sintetizator din plin şi putând fi descrisă drept un "pop-chillout", numai bun de lounge. Această creaţie ar fi un bonus track pe lângă melodiile de pe noul LP.

Am văzut până acum single-uri precum "Saturnz Barz", "Andromeda", "We Got the Power" şi "Ascension".

Artiştii oferă fanilor posibilitatea de a asculta "Humanz" printr-o aplicaţie inedită ce prezintă melodiile doar în anumite zone de pe glob prin augmented reality. Damon Albarn, liderul formaţiei a decis să înlăture aluziile la Donald Trump de pe album, atunci când a fost finalizat discul.

Între timp ni se pregăteşte un serial de animaţie Gorillaz şi o serie de concerte în America de Nord pentru început.

Citește mai multe despre Gorillaz
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa concertează pentru prima oară în România cu prilejul festivalului NEVERSEA

Artista britanică Dua Lipa va susține anul acesta primul concert în România. Hituri precum ”Be The One” și ”Hotter Than...

Închide