Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Gianna Nannini lansează un nou album în octombrie

Printre concertele susţinute în Europa în cadrul turneului History Tour, Gianna Nannini îşi face timp să lucreze şi la un nou material discografic. Lansarea a fost anunţată oficial pentru data de 27 octombrie 2017. Rockstarul ajunge la Bucureşti pe 27 aprilie, la Sala Palatului.
Gianna Nannini

Gianna Nannini

Revenirea pe scenă a Giannei, icon al anilor ’90, cântăreață, actriță şi compozitor muzical, este urmată de lansarea unui nou album, pe 27 octombrie 2017. Anunţul a fost făcut public pe 12 aprilie, pe site-ul oficial al artistei. Noul material va conține 15 piese noi, nepublicate, iar primul single va intra in difuzare la radio la începutul lunii septembrie. Gianna Nannini le promite fanilor o experiență muzicală inedită.

Albumul este inspirat din trăirile şi întâmplările Giannei din ultimii 5 ani de carieră, ani plini de realizări importante pe plan profesional: a lansat 3 albume muzicale (“Inno”, „Hitalia” și „Hitstory”), în 2015 a participat ca invitat special în turneul Rock Meets Classic alături de nume mari ale rock-ului internaţional precum Ian Gillian şi Eric Martin și, de asemenea, a primit pentru a doua oară premiul Elsa Morante, de această dată pentru reinterpretare și spirit tânar.

Artista plănuieşte încă o serie de concerte dupa lansarea noului album din octombrie. Trei dintre acestea sunt pregătite pentru începutul lunii decembrie, iar din februarie 2018 neobosita Gianna Nannini pleacă din nou în turneu.

Gianna Nannini va susține un nou concert la București pe 27 aprilie 2017. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, la 8 ani de la primul ei show în România. Cu acest prilej, Gianna va prezenta fanilor români un spectacol de tip ”best of”, ce va include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate de-a lungul carierei.

Prețuri bilete la concertul Gianna Nannini de la Sala Palatului:

  • În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Gianna Nannini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
August Burns Red postează câteva teasere din studio, cu riff-uri foarte rapide

Toată lumea a fost surprinsă în 2015 când formaţia mai puţin cunoscută de metalcore "August Burns Red" a fost nominalizată...

Închide