Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Frank Ocean prezintă melodia "Biking", un featuring cu Jay-Z şi Tyler, the Creator

Frank Ocean, considerat unul dintre cei mai revoluţionari artişti hip-hop ai deceniului a prezentat un nou single, "Biking". Piesa este un featuring cu Jay-Z şi Tyler, the Creator, care a debutat la emisiunea "Blonded" de la postul radio Beats 1.

Publicat

pe

Single Frank Ocean Tyler the Creator Jay Z Biking
Single Frank Ocean Tyler the Creator Jay Z Biking

Frank Ocean are propriul program radio la Beats 1, iar în cadrul lui "Blonded" a prezentat şi precedentul single, "Chanel". Jay-Z porneşte melodia cu un intro care sună ca un rapper exersând în backstage înainte de concert. Ne anunţă în versuri că "ceasul său are o faţă rusească de oligarh". În fundal auzim o melodie de pian, instrument de care Frank Ocean e îndrăgostit de ani buni.

Urmează o chitară acustică pe care Frank Ocean îşi cântă balada hip-hop. Track-ul curge ca acea cursă cu bicicleta pe deal despre care cântă rapperul. Tyler, the Creator creşte tempo-ul creaţiei, ducând-o în zona hip-hop autentică. Dacă "Chanel" a fost imediat lansat pe serviciile de streaming, "Biking" nu e încă disponibilă pentru public, în afară de varianta integrată în emisiunea Beats 1.

Frank Ocean şi Jay-Z sunt apropiaţi, de vreme ce primul a fost unul dintre invitaţii speciali pe "Watch the Throne" şi "Magna Carta Holy Grail", ultimele proiecte ale lui Jay. Foarte interesantă trecerea de la pian la chitara acustică şi la rap frenetic spre final în "Biking".

Comentează

Trending