Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Filmul biografic despre Freddie Mercury va sosi în cinematografe în 2018; Actorul din serialul "Mr. Robot" îl joacă pe Freddie

Freddie Mercury este una dintre vocile legendare ale rockului şi ale muzicii în general, astfel că povestea sa trebuie spusă pe marele ecran. Totuşi filmul biografic despre viaţa lui Freddie a tot suferit amânări şi schimbări de actor principal. Acum primim o dată de lansare şi anume 2018, dar şi un nou actor central: Rami Malek.
Rami Malek Mr Robot Freddie Mercury film biografic

Rami Malek Mr Robot Freddie Mercury film biografic

Rami Malek, starul din serialul "Mr. Robot", îl va juca pe legendarul solist.

Sacha Baron Cohen fusese o bună perioadă de timp în cărţi pentru acest rol, mai ales datorită asemănării fizice cu Freddie. Totuşi chitaristul Queen, Brian May a avut divergenţe creative cu acesta şi nu a dorit ca filmul să iasă o comedie. Pe lângă faptul că este un film biografic, pelicula este şi despre formaţia Queen, iar scenele nepotrivite i-ar putea afecta moştenirea. După ce Sacha a renunţat la rol, intrase în colimator Ben Whishaw, cunoscut pentru "Cloud Atlas", "Skyfall" şi "Perfume: The Story of a Murderer". Nici alegerea sa nu s-a concretizat, iar acum Rami Malek a fost selectat.

Denumirea provizorie a filmului este "Bohemian Rhapsody", iar restul distribuţiei e necunoscut în acest moment. Între timp Rami lucrează la remake-ul celebrului "Papillon" din 1973 şi culege laurii pentru "Mr. Robot", cu multiple nominalizări la Globurile de Aur şi Premiile Emmy.

Tânărul de 35 de ani este de origini egiptene, împărţind deci cu Freddie Mercury originea continentală, artistul fiind născut în Zanzibar. În funcţie de exuberanţa rolului şi mai ales de talentul vocal al actorului sunt şanse să vedem şi o nominalizare la Oscar, sau poate chiar câştigarea sa pentru "Cel mai bun actor".

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Linkin Park, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy - AUDIO

După un teaser cu 2 zile în urmă, Linkin Park a lansat piesa "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi...

Închide