INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Feist prezintă piesa "Century", colaborare cu Jarvis Cocker şi un imn indie pop perfect pentru primăvară

Feist, cântăreaţa canadiană cu multiple nominalizări Grammy şi premii Juno a lansat un nou single, sub numele de "Century". Piesa este o colaborare cu Jarvis Cocker şi precede albumul "Pleasure", care va sosi pe 28 aprilie, prin Interscope Records.
Single Feist Jarvis Cocker Century

Single Feist Jarvis Cocker Century

Activă din 1991, muziciana ne propune un adevărat imn indie al primăverii, cu vocalize lungi şi riff-uri de grunge. "Century" este scrisă de către Feist, Jarvis Cocker şi Brian LeBarton. Pe Jarvis îl ştim de la trupa britanică Pulp, care a avut o scurtă reuniune între anii 2011 şi 2013, după o pauză din 2002. Melodia nouă a lui Leslie Feist este al doilea single de pe albumul cel nou.

Primul a fost "Pleasure", lansat în martie. Acesta este primul LP din ultimii 6 ani al compozitoarei, plin de chitară cu reverb, disonanţă şi cu porţiuni de voce "curată". Aceasta subliniază abilităţile artistei de 41 de ani. Jarvis Cocker contribuie cu o secţiune de tip "spoken word", având rolul de poet în acestă creaţie. Se pare că viitorul material discografic va fi unul bazat pe chitară şi voce, fără complicaţii, sample-uri sau extra instrumente.

Ar urma să fie o creaţie mai heavy decât ne-a obişnuit canadiana, dar şi mai modernă în abordare. Primăvara şi vara ne vor aduce un turneu din partea lui Feist, cu opriri în America de Nord şi apoi şi Europa.

Toate spectacolele vor fi mai degrabă reuniuni intime cu fanii, decât arene pline de oameni. "Pleasure" este al cincilea disc Feist şi va include melodii ce explorează teme precum singurătatea, secretele, ruşinea şi respingerea. Feist s-a remarcat prin coveruri reuşite Guns N' Roses şi a câştigat şi un UK Music Video Award pentru clipul "The Bad in Each Other".

Citește mai multe despre Feist
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce Die With You videoclip nou
Beyonce lansează un videoclip personal pentru piesa "Die With You", aniversează 9 ani de căsnicie cu Jay-Z

Beyonce a lansat un nou clip intim pentru piesa "Die With You", partajat pe Instagram. Videoclipul include imagini din arhiva...

Închide