Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Die Antwoord anunţă un nou album, "The Book of Zef", primul single vine pe 5 mai

Die Antwoord a confirmat lansarea unui nou nou album, numit "Book of Zef", cu un single gata de debut luna viitoare. Zvonuri recente afirmă că ar putea fi ultimul release al trupei sud africane.
Coperta single Die Antwoord Love Drug

Coperta single Die Antwoord Love Drug (foto: Die Antwoord)

"Book of Zef" este al cincilea material discografic al trupei şi nu are încă o dată de lansare. Ştim în schimb când va sosi primul single, intitulat "Love Drug" şi anume pe 5 mai. Piesa e anticipată de imaginea de mai sus, postată pe contul oficial de Instagram al artiştilor. Zvonuri despre disensiuni în trupă există de ceva vreme, iar duo-ul oferise indicii că 2017 va fi ultimul an de carieră, dezminţite apoi rapid.

Die Antwoord au avut şi o tentativă de a pătrunde în lumea filmelor, cu un rol important în pelicula SF "Chappie" cu câţiva ani în urmă. Au bifat şi o dispută cu Lady Gaga, l-au avut pe Marilyn Manson invitat într-un videoclip şi în general au şocat şi supărat pe toată lumea. Un lucru e sigur: sud africanii au cele mai trăznite şi originale videoclipuri din ultimul deceniu.

Ninja şi Yolandi sunt activi din anul 2008 şi au lansat 4 albume până acum. Ultimul este "Mount Niji and da Nice Time Kid", care a sosit chiar anul trecut. A avut un sunet mai electronic şi minimalist, nefiind apreciat de fanii hardcore ai primelor materiale. Stilul vizual şi muzical al trupei e inspirat de cultura "zef", modernă şi trashy. E vorba despre elementele de la marginea societăţii, cele considerate învechite sau prea extreme.

Die Antwoord ne-a vizitat în 2014 şi 2016 la Electric Castle şi respectiv la festivalul Delahoya.

Citește mai multe despre Die Antwoord
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gorillaz lansează piesa "The Apprentice", colaborare cu Rag'n'Bone Man plină de sintetizatoare - AUDIO

Gorillaz a bifat o mulţime de colaborări cu nume mari de-a lungul istoriei sale. Cel mai nou single îl aduce...

Închide