Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Delia și Macanache au cântat live noul single "Rămâi cu bine" - VIDEO

Delia și Macanache au interpretat live, în premieră, noul single "Rămâi cu bine". Pentru această piesă a fost filmat deja un videoclip.
Delia feat. Macanache - Rămâi cu bine (Live la Radio ZU)

Delia feat. Macanache - Rămâi cu bine (Live la Radio ZU)

Urmărește-ne pe

După colaborarea cu The Motans, pentru piesa ”Weekend”, Delia revine cu un nou featuring, de această dată cu Macanache, pentru piesa "Rămâi cu bine". Melodia a fost interpretată live, pentru prima oară, la Radio Zu.

Videoclipul noului single Delia & Macanache a fost deja filmat, artista publicând pe pagina sa de Facebook diverse poze de la înregistrări. Clipul va fi lansat luni, pe 1 mai.

Macanache, sau "poetul derbedeu", cum i se mai spune, este un MC din București, originar din cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan. Single-ul de debut, "Ăsta sunt eu", a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”. Stilul său este relaxat și sincer, cu accente de limbaj vulgar, pe un ton ironic educativ.

VIDEO: Delia și Macanache - "Rămâi cu bine"

În luna martie, Delia a susținut 3 concerte cu casa închisă la Sala Palatului. În cadrul acestor show-uri a fost lansat albumul "LIVE", un disc pe care se regăsesc toate piesele interpretate în show-urile ”Deliria”.

”Am conceput acest album din sesiunile live de la Deliria (martie 2016) pentru că vreau ca publicul să aibă acest vibe de live și pentru că vreau să audă aceste hituri și altfel orchestrate, față de cum le știu ei de pe youtube. Avantajul e că așa mă ai cumva cu tine, live în casă, mă auzi exact ca la concert. Acest material este 100% live, nu s-a intervenit asupra vocilor sau instrumentelor”, declara Delia la momentul lansării albumului.

Albumul "LIVE" a ieșit pe piață cu 4 coperte, interiorul fiind diferit pentru fiecare în parte. Partea de art direction, fotografie și packaging este semnată de Dimitri Caceaune și David Gal. Albumul se găsește în rețeaua Cărturești, Magazinul Muzica și punctele de vânzare specializate.

Citește mai multe despre Delia MatacheMacanache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat piesa "Bon Appétit" ft. Migos - AUDIO

Katy Perry a lansat o piesă nouă, intitulată "Bon Appétit". Melodia este înregistrată în colaborare cu trupa americană de rap...

Închide