Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Brian May și Kerry Ellis au lansat albumul "Golden Days"

Brian May și Kerry Ellis au lansat discul "Golden Days". Materialul conține 13 piese, dintre care 5 sunt compoziții originale. Albumul a fost produs de May și Ellis.
Brian May & Kerry Ellis

Brian May & Kerry Ellis

"Acest album este o adevărată colaborare între mine și Kerry. În urmă cu 5 ani apărea ”Anthems” - o piesă produsă de mine pentru un artist nou, promițător - Kerry Ellis. Acest nou album poartă semnătura amândurora și depășește noi bariere. L-am produs împreună, ca o echipă. Sunt încrezător în faptul că este cel mai bun material pe care l-am făcut până acum și un testament al celor 13 ani în care am crezut. Iar asta i se întâmplă uneia dintre cele mai frumoase voci ale Marii Britanii!", a declarat Brian May.

Discul "Golden Days" conține 5 piese originale, 2 compoziții semnate de Brian May, 3 melodii semnate de May și Ellis și câteva reorchestrări ale unor piese îndrăgite de cei doi artiști.

“Acest album a fost o adevărată expediție și o călătorie a descoperirii și sunt mândră de felul în care Brian și cu mine ne-am dezvoltat peste ani; am învățat cum să lucrăm împreună și cum să ne inspirăm reciproc, pentru a crea momente și piese speciale“, a declarat Ellis.

Tracklist Brian May & Kerry Ellis – "Golden Days":

 1. Love In A Rainbow
 2. Roll With You
 3. Golden Days
 4. It's Gonna Be All Right
 5. Amazing Grace
 6. One Voice
 7. If I Loved You
 8. Born Free
 9. Parisienne Walkways
 10. I Who Have Nothing
 11. The Kissing Me Song
 12. Story Of A Heart
 13. Can't Help Falling In Love

Colaborarea dintre Brian May și Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audițiile pentru „We Will Rock You – The Musical”. Brian May a produs albumul artistei intitulat „Anthems”, care a fost promovat de un prim turneu susținut împreună în 2011. Acesta a fost urmat de „Born Free Tour” – o serie de show-uri acustice la finalul cărora, în 2013, cei doi au lansat și un album live cu imagini din primele concerte ale turneului, reunite sub numele „Acoustic by Candlelight”.

Brian May și Kerry Ellis au concertat pentru prima oară în România pe 14 martie 2016. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Brian MayKerry Ellis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA a interpretat live "Me Gusta", prima piesă compusă integral de artistă - VIDEO

Inna a prezentat live publicului prima piesă compusă de ea integral. Melodia se numește "Me Gusta" și este în limba...

Închide