Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Beyonce lansează un videoclip personal pentru piesa "Die With You", aniversează 9 ani de căsnicie cu Jay-Z

Beyonce a lansat un nou clip intim pentru piesa "Die With You", partajat pe Instagram. Videoclipul include imagini din arhiva personală a artistei şi reprezintă un rezumat al ultimilor ani petrecuţi alături de Jay-Z. Este modalitatea lui Beyonce de a aniversa 9 ani de căsnicie.
Beyonce Die With You videoclip nou

Beyonce Die With You videoclip nou

Urmărește-ne pe

"Queen Bee" şi Jay-Z se căsătoreau pe 4 aprilie 2008, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar prietenii şi familia. Piesa "Die With You" debuta în 2015, atunci când cuplul aniversa 7 ani de căsnicie. Acum a primit un clip nou, care a strâns deja 8 milioane de vizualizări şi 60.000 de comentarii pe Instagram. O vedem pe Beyonce în diferite ipostaze, la nuntă, aşteptând primul copil şi făcându-şi un tatuaj.

Jay-Z e prezentat drept tată iubitor, cu copiii în braţe şi călătorind alături de Beyonce în multiple ţări de pe glob. Cei doi apar mereu zâmbind, fericiţi şi îndrăgostiţi.  Pe lângă postarea clipului cu momente personale, artista care a compus "Single Ladies" a mai lansat un playlist personalizat. Acesta vine sub numele "IV Ever Ever", îi este dedicat lui Jay-Z şi include piese de la Robin Thicke, D'Angelo şi mult Marvin Gaye, dar şi Kanye West.

View this post on Instagram

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Cei doi soţi cântau ultima oară împreună în februarie, pe piesa "Shining" a lui DJ Khaled, pentru prima oară din 2013 încoace. După albumul "Lemonade", practic imnul infidelităţii lui Jay-Z şi al problemelor în căsnicie, viaţa cuplului "regal" al muzicii hip-hop/R&B din SUA e acum mai liniştită.

Citește mai multe despre Beyonce
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield: "Mă lasă uimit faptul că, după atâta timp, oamenii încă ne ascultă cu plăcere muzica"

James Hetfield a fost surprins de succesul ultimului album Metallica, "Hardwired…To Self-Destruct". Muzicianul nu credea că după 36 de ani...

Închide