Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Beyonce lansează un videoclip personal pentru piesa "Die With You", aniversează 9 ani de căsnicie cu Jay-Z

Beyonce a lansat un nou clip intim pentru piesa "Die With You", partajat pe Instagram. Videoclipul include imagini din arhiva personală a artistei şi reprezintă un rezumat al ultimilor ani petrecuţi alături de Jay-Z. Este modalitatea lui Beyonce de a aniversa 9 ani de căsnicie.
Beyonce Die With You videoclip nou

Beyonce Die With You videoclip nou

"Queen Bee" şi Jay-Z se căsătoreau pe 4 aprilie 2008, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar prietenii şi familia. Piesa "Die With You" debuta în 2015, atunci când cuplul aniversa 7 ani de căsnicie. Acum a primit un clip nou, care a strâns deja 8 milioane de vizualizări şi 60.000 de comentarii pe Instagram. O vedem pe Beyonce în diferite ipostaze, la nuntă, aşteptând primul copil şi făcându-şi un tatuaj.

Jay-Z e prezentat drept tată iubitor, cu copiii în braţe şi călătorind alături de Beyonce în multiple ţări de pe glob. Cei doi apar mereu zâmbind, fericiţi şi îndrăgostiţi.  Pe lângă postarea clipului cu momente personale, artista care a compus "Single Ladies" a mai lansat un playlist personalizat. Acesta vine sub numele "IV Ever Ever", îi este dedicat lui Jay-Z şi include piese de la Robin Thicke, D'Angelo şi mult Marvin Gaye, dar şi Kanye West.

View this post on Instagram

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Cei doi soţi cântau ultima oară împreună în februarie, pe piesa "Shining" a lui DJ Khaled, pentru prima oară din 2013 încoace. După albumul "Lemonade", practic imnul infidelităţii lui Jay-Z şi al problemelor în căsnicie, viaţa cuplului "regal" al muzicii hip-hop/R&B din SUA e acum mai liniştită.

Citește mai multe despre Beyonce
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield: "Mă lasă uimit faptul că, după atâta timp, oamenii încă ne ascultă cu plăcere muzica"

James Hetfield a fost surprins de succesul ultimului album Metallica, "Hardwired…To Self-Destruct". Muzicianul nu credea că după 36 de ani...

Închide