Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Beyonce lansează un videoclip personal pentru piesa "Die With You", aniversează 9 ani de căsnicie cu Jay-Z

Beyonce a lansat un nou clip intim pentru piesa "Die With You", partajat pe Instagram. Videoclipul include imagini din arhiva personală a artistei şi reprezintă un rezumat al ultimilor ani petrecuţi alături de Jay-Z. Este modalitatea lui Beyonce de a aniversa 9 ani de căsnicie.
Beyonce Die With You videoclip nou

Beyonce Die With You videoclip nou

"Queen Bee" şi Jay-Z se căsătoreau pe 4 aprilie 2008, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar prietenii şi familia. Piesa "Die With You" debuta în 2015, atunci când cuplul aniversa 7 ani de căsnicie. Acum a primit un clip nou, care a strâns deja 8 milioane de vizualizări şi 60.000 de comentarii pe Instagram. O vedem pe Beyonce în diferite ipostaze, la nuntă, aşteptând primul copil şi făcându-şi un tatuaj.

Jay-Z e prezentat drept tată iubitor, cu copiii în braţe şi călătorind alături de Beyonce în multiple ţări de pe glob. Cei doi apar mereu zâmbind, fericiţi şi îndrăgostiţi.  Pe lângă postarea clipului cu momente personale, artista care a compus "Single Ladies" a mai lansat un playlist personalizat. Acesta vine sub numele "IV Ever Ever", îi este dedicat lui Jay-Z şi include piese de la Robin Thicke, D'Angelo şi mult Marvin Gaye, dar şi Kanye West.

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Cei doi soţi cântau ultima oară împreună în februarie, pe piesa "Shining" a lui DJ Khaled, pentru prima oară din 2013 încoace. După albumul "Lemonade", practic imnul infidelităţii lui Jay-Z şi al problemelor în căsnicie, viaţa cuplului "regal" al muzicii hip-hop/R&B din SUA e acum mai liniştită.

Citește mai multe despre Beyonce
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield
James Hetfield: "Mă lasă uimit faptul că, după atâta timp, oamenii încă ne ascultă cu plăcere muzica"

James Hetfield a fost surprins de succesul ultimului album Metallica, "Hardwired…To Self-Destruct". Muzicianul nu credea că după 36 de ani...

Închide