Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album al lui Nelly Furtado, "The Ride" - AUDIO

Nelly Furtado a lansat albumul ”The Ride”, LP care marchează trecerea artistei de la pop comercial spre zona de alternativ / indie. Discul a fost urcat și pe YouTube, artista oferind astfel fanilor oportunitatea de a-l asculta online gratuit.

Publicat

pe

Nelly Furtado

"The Ride" este cel de-al 6-lea album al lui Nelly Furtado. Discul conține 12 piese noi, compuse de Nelly și produse de John Congleton, care a lucrat anterior cu Blondie, Franz Ferdinand, St Vincent și Erykah Badu.

Întrebată într-un interviu de ce a luat această pauză de 5 ani între actualul disc și albumul anterior, ”The Spirit Indestructible” (2012), Nelly Furtado a explicat cum succesul s-a transformat în timp într-o povară, ce părea că o ține captivă.

"Atunci când ai un album de succes și/sau cariera ta merge foarte bine, trebuie mereu să mergi, mergi, mergi, mai mult e mai mult, da, da, da, și nu mai rămâne timp pentru a spune nu. Toate astea au avut un efect puternic asupra mea și am simțit că îmi pierdusem ritmul meu natural. Într-una din zile m-am dus la casa de discuri a unui prieten și i-am spus: <<Asta o să sune ciudat, dar pot să lucrez aici?>>. Am început să fac multe lucruri pe care îmi doream să le fac: m-am apucat de cusut, de lucrat în ceramică, am luat cursuri de dramaturgie. Cred că încercam să-mi limpezesc puțin viața. Eram cu piciorul pe accelerație de la 19 ani. După ce am dat la o parte ce mă împovăra și mi-am simplificat viața, am regăsit bucuria de a face artă”, a explicat Nelly Furtado.

Albumul "The Ride" are un sound diferit, artista alunecând cu noile compoziții în zona de pop alternativ. Discul a fost pus în vânzare pe 31 martie 2017 prin intermediul casei de discuri independente Nelstar Entertainment, fondate de Nelly Furtado în 2009.

Tracklist Nelly Furtado - "The Ride":

  1. 'Cold Hard Truth'
  2. 'Flatline'
  3. 'Carnival Games'
  4. 'Live'
  5. 'Paris Sun'
  6. 'Sticks and Stones'
  7. 'Magic'
  8. 'Pipe Dreams'
  9. 'Palaces'
  10. 'Tap Dancing'
  11. 'Right Road'
  12. 'Phoenix'

Nelly Furtado - "Cold Hard Truth"

Nelly Furtado - "Flatline"

Nelly Furtado - "Carnival Games"

Nelly Furtado - "Live"

Nelly Furtado - "Paris Sun"

Nelly Furtado - "Sticks and Stones"

Nelly Furtado - "Magic"

Nelly Furtado - "Pipe Dreams"

Nelly Furtado - "Palaces"

Nelly Furtado - "Tap Dancing"

Nelly Furtado - "Right Road"

Nelly Furtado - "Phoenix"

Comentează

Trending