Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Linkin Park, "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy - AUDIO

După un teaser cu 2 zile în urmă, Linkin Park a lansat piesa "Good Goodbye", colaborare cu Pusha T şi Stormzy. Dacă unele piese ale trupei au doar influenţe hip-hop, ei bine această este hip-hop cap coadă.

Publicat

pe

Linkin Park teaser Good Goodbye
Linkin Park teaser Good Goodbye

Single-ul este extras de pe viitorul album Linkin Park, "One More Light". "Good Goodbye" are un negativ excelent, mai ales pe versurile lui Stormzy şi un bas şi percuţie minimaliste. Albumul nou debutează pe 19 mai şi a fost deja prefaţat de 2 melodii: "Heavy" şi "Battle Symphony". Ele au cimentat o imagine mai blândă a formaţiei care ne-a cântat "Papercut" şi "Numb" la începutul mileniului.

Direcţia pop a grupului nu a fost negată sau ascunsă, ci apărată de vocalul Chester Bennington. Acesta a declarat că piesele pop erau scrise deja chiar şi înainte de înregistrarea albumului mai "greu" din 2014, "The Hunting Party". Mike Shinoda testase apele de pe atunci, propunând chiar colaborări cu Katy Perry sau Kelly Clarkson. Bennington s-a declarat fan al muzicii pop şi se consideră deschis la orice abordare nouă în muzică.

Primele riscuri şi schimbări de direcţie ar fi început chiar de la discul cu numărul 3, "Minutes to Midnight". Solistul LP a mărturisit şi că a avut probleme personale şi de familie în ultimi ani, inspirând versurile de pe "One More Light".

Piesa "Heavy" a fost o premieră pentru trupă, fiind prima cu aportul unei voci feminine, în acest caz Kiiara. Alte premiere şi colaborări se vor regăsi pe materialul final.

Comentează

Trending