Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Shakira, "Me Enamore", single romantic dedicat lui Gerard Pique - AUDIO

Shakira a lansat o nouă melodie, "Me Enamore", un single naiv despre dragoste şi romantism. Cântăreaţa din Columbia cântă în spaniolă de această dată şi sunt şanse mari ca piesa să anticipeze un nou album, poate chiar unul bilingv, şi cu piese în engleză.

Publicat

pe

Single Shakira Me Enamore
Single Shakira Me Enamore

În "Me Enamore" Shakira îşi aminteşte cum l-a întâlnit pe iubitul său, Gerard Pique, fundaş la F.C. Barcelona. Cei doi s-au întâlnit în 2010, atunci când Shakira cânta hitul "Waka Waka", iar fotbalistul juca la Cupa Mondială din Africa de Sud. Melodia are un aer tineresc, adolescentin chiar, invocând o fată care trimite bileţele la şcoală sau liceu.

Artista cântă despre cum s-a îndrăgostit şi cum a simţit fluturi în stomac. Apoi vine şi versul despre ochii, gura şi barba iubitului, pe care muziciana le adoră. Vocalizele celebre ale Shakirei se regăsesc la refren şi timbrul care a consacrat-o de la "Hips Don't Lie" e neschimbat. Noul single este unul dance hall, cu influenţe reggaeton şi un sintetizator puternic prezent în instrumental.

La finalul lunii martie Shakira lansa piesa "Deja Vu", în care îşi etala mişcările de dans, pe ritm de reggaeton. Şi acea piesă are toate şansele să ajungă pe un album viitor al cântăreţei sud americane. Vara lui 2016 s-a tot auzit hitul "La Bicicleta", iar Shakira a avut şi o melodie în animaţia "Zootopia", care a luat premiul Oscar

Comentează

Trending