Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Old Blacks Rock & More Festival
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Smell The Roses", primul single de pe noul album al muzicianului - AUDIO

Roger Waters va lansa pe 2 iunie primul său album de studio din ultimii 25 de ani. Acesta poartă numele de "Is This The Life We Really Want?" şi e prefaţat de un prim single, pe care îl puteţi asculta mai jos. E vorba despre "Smell the Roses", o piesă cu sound clasic Waters.

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013

Fondatorul Pink Floyd s-a inspirat din antipatia pe care o simte pentru administraţia Trump pentru a crea noul album. Un alt punct de inspiraţie este o piesă de teatru radiofonic scrisă de Roger Waters înainte de acest LP. Scenariul spune povestea unui bărbat şi a nepoatei sale care investighează uciderea unor copii pe tărâmuri îndepărtate. Două sau trei piese de pe albumul nou au legătură cu acel scenariu.

Cât despre "Smell the Roses", prima porţiune se simte ca un melanj între Roger Waters-ul clasic, plus ceva de Bob Dylan. Pe undeva pe mijlocul melodiei totuşi apare un interludiu teatral şi dramatic, plin de zgomote de fundal şi sample-uri inedite. E ca şi cum s-ar ridica o cortină şi ar apărea ceva magnific. În acest caz e vorba de un solo hipnotizant, precedat de lătratul unor câini.

Noul disc va aduce colaborări cu muzicieni precum Godrich (clape, chitară, aranjament), Gus Seyffert (bas, chitară, clape) sau Jonathan Wilson (chitară, clape). Joey Waronker contribuie cu tobe, iar Lucius cu voce.

Ultimul album al legendarului rocker apărea în 1992, sub numele de "Amused to Death". Muzicianul a adus producţia "THE WALL" în Piaţa Constituţiei la Bucureşti în 2013, fascinând peste 50.000 de oameni.

Citește mai multe despre Roger Waters
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo prezintă imagini în exclusivitate din culisele colaborării cu David Bowie

Anul 2016 ne-a răpit mulţi artişti şi a început crunt, cu moartea lui David Bowie. Brian Molko şi Placebo au...

Închide