Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Mary J. Blige, "Love Yourself", colaborare cu Kanye West - AUDIO

Mary J. Blige pregăteşte albumul de studio cu numărul 13 şi ne propune în această primăvară un nou single, "Love Yourself". Piesa este un featuring cu Kanye West, care a fost prolific după revenirea sa în urma unor probleme personale. Single-ul R&B/rap are o percuţie puternică şi sample-uri ce amintesc de creaţiile lui Beyonce.

Publicat

pe

Single Mary J Blige Kanye West Love Yourself
Single Mary J Blige Kanye West Love Yourself

Versurile sunt unele cu mesaj pozitiv, artista îndemnând pe toată lumea "să se iubească pe sine, înainte să iubească altă persoană". Mary J. Blige vine după un divorţ şi a acordat recent multiple interviuri în care a discutat aspectele problematice din viaţa sa. "Regina Hip-Hop Soul-ului" a debutat în muzică în vreme ce avea o relaţie abuzivă şi s-a luptat de-a lungul anilor cu depresia şi dependenţa de alcool şi droguri.

Pe la mijlocul lui "Love Yourself" avem o surpriză: vechiul Kanye West a revenit! Felul în care rapperul îşi cântă versurile şi flow-ul său sunt excelente. Asta după ani buni de experimente acustice, cu sample-uri bizare, melodii foarte lungi şi tentative de a combina genuri muzicale. Kanye a avut probleme de sănătate şi psihice în ultimele luni, dar a găsit puterea să revină şi să lanseze o baladă electro cu sound inedit.

Mary J. Blige va lansa albumul "Strength of a Woman" pe 28 aprilie. Discul va include colaborări cu Quavo de la Migos, Kaytranada şi Missy Elliott. Şi Kanye ar avea un album nou gata, o compilaţie din seria "Cruel", cunoscută drept "Cruel Winter".

Comentează

Premii muzicale

Cher, Ozzy Osbourne, Foreigner vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2024

Celebrul panteon muzical își mărește componența cu o nouă serie de artiști. Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Cher, A Tribe Called Quest, Mary J. Blige, Peter Frampton, Foreigner și Kool & The Gang vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Cleveland pe 19 octombrie.

Publicat

pe

Cher / Ozzy Osbourne
Cher / Ozzy Osbourne │ FOTO: capturi YouTube

În plus, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală".

Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Candidații au fost desemnați de o comisie internațională de vot formată din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Pentru a fi eligibil, prima înregistrare comercială a unui nominalizat trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă.

Ozzy Osbourne a fost introdus anterior în Rock & Roll Hall of Fame ca membru Black Sabbath (2006). Anul trecut, soția și managerul său, Sharon Osbourne, a muștruluit Hall of Fame pentru că nu l-a introdus pe Ozzy ca artist solo. A durat ceva timp și pentru Cher, artista devenind eligibilă încă din 1991.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame 2024 va avea loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio, sâmbătă, 19 octombrie, și va fi transmisă în direct pe Disney+. Va fi disponibilă și pe Hulu după premieră și va primi o transmisiune specială difuzată pe ABC.

Citește în continuare

Trending