Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Iggy Pop, "Asshole Blues", o baladă acustică pasiv-agresivă - AUDIO

Bunicul hiperactiv al punkului, Iggy Pop a lansat o nouă piesă via Soundcloud, intitulată "Asshole Blues". Melodia este o baladă acustică, ce pare să combine stilul lui Johnny Cash cu cel al lui Bob Dylan.

Publicat

pe

Coperta Single Iggy Pop Asshole Blues
Coperta Single Iggy Pop Asshole Blues

Release-ul e atipic pentru Iggy Pop, care descrie această creaţie drept "plină de energie negativă". "Asshole Blues" e dedicată unui personaj negativ care ar vrea să îl prindă pe Iggy. Melodia este simplă, bazată pe chitară acustică şi cu vocea răguşită şi trecută prin viaţă a faimosului punker dând greutate versurilor. Ocazia acestei lansări este un debut al unei serii flexi disc de la Jacuzzi Boys Mag Mag, care are loc pe 21 aprilie.

Această serie e menită pentru ca artiştii, chiar şi cei ultra populari să facă experimente. Practic ei colaborează pe noile discuri şi cântă melodii atipice faţă de cele care i-au consacrat. Trupa Jacuzzi Boys lansa casa de discuri Mag Mag în 2015, ca o modalitate de a promova muzică fără influenţe creative ale mai marilor din industrie. Apoi s-au împrietenit cu Pop în 2016 şi a rezultat această lansare.

Iggy Pop a avut un an ocupat, lansând o piesă nominalizată la Globurile de Aur, creată pentru coloana sonoră a filmului "Gold". Tot în 2016 artistul a lansat albumul "Post Pop Depression", care a bifat şi o nominalizare la premiile Grammy pentru "Cel mai bun album de muzică alternativă".

Comentează

Trending