Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Ascultă noua melodie a lui Frank Ocean, "Lens", prezentată în două versiuni la Beats Radio 1 - AUDIO

Frank Ocean a făcut deja un obicei din prezentarea de melodii noi în cadrul emisiunii sale de la Beats Radio 1. Episodul de ieri ne-a adus o etalare de single-uri, piesa "Lens" fiind prezentată în două versiuni.
Single Frank Ocean Lens coperta

Single Frank Ocean Lens coperta (foto: Frank Ocean)

Varianta 2 a lui "Lens" îl are pe Travis Scott drept colaborator, în vreme ce versiunea standard îl include doar pe Ocean. Colaborarea are 6 minute, în vreme ce single-ul normal are 3 minute. În această melodie Frank Ocean se joacă cu autotuning-ul şi nu renunţă la pasiunea pentru sintetizator. Acesta e combinat cu percuţie şi un bas foarte discret.

Ultimele ediţii ale emisiunii "Blonded" au marcat debutul pieselor "Biking", colaborare cu Jay Z şi "Chanel". Ocean a început anul cu o colaborare, apărând pe single-ul "Slide" al lui Calvin Harris şi Migos. Piesa "Lens" descrie o relaţie complicată şi sentimente mixte în urma unei despărţiri. Varianta 2 a single-ului îl aduce pe Travis Scott, care cântă despre sacrificiile celebrităţii şi faptul că se simte frânt la interior.

După 4 episoade de emisiune radio, "Blonded" a ajuns un hit, urmând modelul lui Drake şi OVO Sound Radio. Frank Ocean a câştigat recent trofeul pentru "Cel mai bun artist masculin internaţional" la VO5 NME Awards 2017. A concurat în această categorie cu Kanye West, Drake, Chance the Rapper, Kendrick Lamar şi The Weeknd.

Citește mai multe despre Frank Ocean
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Smell The Roses", primul single de pe noul album al muzicianului - AUDIO

Roger Waters va lansa pe 2 iunie primul său album de studio din ultimii 25 de ani. Acesta poartă numele...

Închide