Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Frank Ocean, "Lens", prezentată în două versiuni la Beats Radio 1 - AUDIO

Frank Ocean a făcut deja un obicei din prezentarea de melodii noi în cadrul emisiunii sale de la Beats Radio 1. Episodul de ieri ne-a adus o etalare de single-uri, piesa "Lens" fiind prezentată în două versiuni.

Publicat

pe

Single Frank Ocean Lens coperta
Single Frank Ocean Lens coperta │ FOTO: Frank Ocean

Varianta 2 a lui "Lens" îl are pe Travis Scott drept colaborator, în vreme ce versiunea standard îl include doar pe Ocean. Colaborarea are 6 minute, în vreme ce single-ul normal are 3 minute. În această melodie Frank Ocean se joacă cu autotuning-ul şi nu renunţă la pasiunea pentru sintetizator. Acesta e combinat cu percuţie şi un bas foarte discret.

Ultimele ediţii ale emisiunii "Blonded" au marcat debutul pieselor "Biking", colaborare cu Jay Z şi "Chanel". Ocean a început anul cu o colaborare, apărând pe single-ul "Slide" al lui Calvin Harris şi Migos. Piesa "Lens" descrie o relaţie complicată şi sentimente mixte în urma unei despărţiri. Varianta 2 a single-ului îl aduce pe Travis Scott, care cântă despre sacrificiile celebrităţii şi faptul că se simte frânt la interior.

După 4 episoade de emisiune radio, "Blonded" a ajuns un hit, urmând modelul lui Drake şi OVO Sound Radio. Frank Ocean a câştigat recent trofeul pentru "Cel mai bun artist masculin internaţional" la VO5 NME Awards 2017. A concurat în această categorie cu Kanye West, Drake, Chance the Rapper, Kendrick Lamar şi The Weeknd.

Comentează

Trending