Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017

Ascultă noua melodie a lui Frank Ocean, "Lens", prezentată în două versiuni la Beats Radio 1 - AUDIO

Frank Ocean a făcut deja un obicei din prezentarea de melodii noi în cadrul emisiunii sale de la Beats Radio 1. Episodul de ieri ne-a adus o etalare de single-uri, piesa "Lens" fiind prezentată în două versiuni.
Single Frank Ocean Lens coperta

Single Frank Ocean Lens coperta (foto: Frank Ocean)

Varianta 2 a lui "Lens" îl are pe Travis Scott drept colaborator, în vreme ce versiunea standard îl include doar pe Ocean. Colaborarea are 6 minute, în vreme ce single-ul normal are 3 minute. În această melodie Frank Ocean se joacă cu autotuning-ul şi nu renunţă la pasiunea pentru sintetizator. Acesta e combinat cu percuţie şi un bas foarte discret.

Ultimele ediţii ale emisiunii "Blonded" au marcat debutul pieselor "Biking", colaborare cu Jay Z şi "Chanel". Ocean a început anul cu o colaborare, apărând pe single-ul "Slide" al lui Calvin Harris şi Migos. Piesa "Lens" descrie o relaţie complicată şi sentimente mixte în urma unei despărţiri. Varianta 2 a single-ului îl aduce pe Travis Scott, care cântă despre sacrificiile celebrităţii şi faptul că se simte frânt la interior.

După 4 episoade de emisiune radio, "Blonded" a ajuns un hit, urmând modelul lui Drake şi OVO Sound Radio. Frank Ocean a câştigat recent trofeul pentru "Cel mai bun artist masculin internaţional" la VO5 NME Awards 2017. A concurat în această categorie cu Kanye West, Drake, Chance the Rapper, Kendrick Lamar şi The Weeknd.

Citește mai multe despre Frank Ocean
  • Concert Patricia Kaas la București
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Smell The Roses", primul single de pe noul album al muzicianului - AUDIO

Roger Waters va lansa pe 2 iunie primul său album de studio din ultimii 25 de ani. Acesta poartă numele...

Închide