Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noua melodie At the Drive-In, "Hostage Stamps"

Fanii Mars Volta se consolează de ceva vreme cu proiectele alternative ale membrilor formaţiei. Fie că e vorba despre Omar Rodriguez Lopez Group, Antemasque sau Bosnian Rainbows, nu se face rabat la calitate şi la sound. At The Drive-In e probabil cel mai aproape de identitatea Mars Volta, având doi membri din trupa americană. Grupul tocmai a lansat un single nou, cunoscut drept "Hostage Stamps".

Urmărește-ne pe

Piesa poate fi ascultată în această emisiune de la BBC Radio 1, pe la minutul 27 al streamului. Punk rock-ul plin de energie al mexican-texanilor e mai viu ca oricând, cu vocea sacadată a lui Cedric Bixler ca ghidaj. At The Drive-In lansau single-ul "Incurably Innocent" în februarie şi anunţau primul album din ultimii 17 ani. Discul se numeşte "in-ter-a-li-a" şi debutează pe 5 mai.

Formaţia a oferit şi un teaser mai jos pentru videoclipul "Hostage Stamps", care va sosi în următoarele ore. Teaserul aduce cu clipurile TOOL, ceea ce nu e deloc rău. Lunile următoare vor aduce şi concerte în SUA şi Marea Britanie, cu câteva opriri în august în Belgia şi Portugalia. Rămâne de văzut în ce măsură poate cânta Bixler, pentru că ultimul turneu american i-a pus vocea în piuneze solistului.

"Hostage Stamps" este al treilea single de pe "in-ter-a-li-a", LP care nu îl va include totuşi pe fondatorul trupei, Jim Ward. Acesta a decis să nu participe la a doua reuniune a punk rockerilor. O prezenţă nouă este cea a chitaristului Keeley Davis, "împrumutat" de la formaţia Sparta. Influenţele sale se simt la nivel de solo-uri deja.

Citește mai multe despre At The Drive In
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MGMT a finalizat un nou album, după o pauză de 4 ani

Formaţia de rock psihedelic MGMT a confirmat finalizarea unui nou album, după o pauză de 4 ani. Este al patrulea...

Închide