BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Ascultă noua melodie At the Drive-In, "Hostage Stamps"

Fanii Mars Volta se consolează de ceva vreme cu proiectele alternative ale membrilor formaţiei. Fie că e vorba despre Omar Rodriguez Lopez Group, Antemasque sau Bosnian Rainbows, nu se face rabat la calitate şi la sound. At The Drive-In e probabil cel mai aproape de identitatea Mars Volta, având doi membri din trupa americană. Grupul tocmai a lansat un single nou, cunoscut drept "Hostage Stamps".

Piesa poate fi ascultată în această emisiune de la BBC Radio 1, pe la minutul 27 al streamului. Punk rock-ul plin de energie al mexican-texanilor e mai viu ca oricând, cu vocea sacadată a lui Cedric Bixler ca ghidaj. At The Drive-In lansau single-ul "Incurably Innocent" în februarie şi anunţau primul album din ultimii 17 ani. Discul se numeşte "in-ter-a-li-a" şi debutează pe 5 mai.

Formaţia a oferit şi un teaser mai jos pentru videoclipul "Hostage Stamps", care va sosi în următoarele ore. Teaserul aduce cu clipurile TOOL, ceea ce nu e deloc rău. Lunile următoare vor aduce şi concerte în SUA şi Marea Britanie, cu câteva opriri în august în Belgia şi Portugalia. Rămâne de văzut în ce măsură poate cânta Bixler, pentru că ultimul turneu american i-a pus vocea în piuneze solistului.

"Hostage Stamps" este al treilea single de pe "in-ter-a-li-a", LP care nu îl va include totuşi pe fondatorul trupei, Jim Ward. Acesta a decis să nu participe la a doua reuniune a punk rockerilor. O prezenţă nouă este cea a chitaristului Keeley Davis, "împrumutat" de la formaţia Sparta. Influenţele sale se simt la nivel de solo-uri deja.

Citește mai multe despre At The Drive In
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MGMT a finalizat un nou album, după o pauză de 4 ani

Formaţia de rock psihedelic MGMT a confirmat finalizarea unui nou album, după o pauză de 4 ani. Este al patrulea...

Închide