Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă noua melodie a lui Lady Gaga, "The Cure" interpretată la festivalul Coachella - AUDIO

Lady Gaga a fost cap de afiş la festivalul Coachella weekendul trecut, unde a cântat o serie de hituri, dar şi o melodie nouă. Aceasta poartă numele de "The Cure" şi aminteşte de single-urile pop ale artistei, precum "Poker Face".
Coperta single Lady Gaga The Cure

Coperta single Lady Gaga The Cure

Lady Gaga a preluat capul de afiş la Coachella, după ce Beyonce s-a retras, pentru a se menaja din cauza sarcinii sale. Festivalul din California ne-a prezentat o regină pop aşa cum am lăsat-o la Superbowl şi Grammy-uri, plină de viaţă şi cu ţinute extravagante. Acrobaţii aeriene şi coregrafii perfecte, dar şi numere pirotehnice au completat prestaţia artistei.

Pe lângă momentele dinamice Lady Gaga a avut şi unele mai liniştite, cu variante de pian ale hiturilor sale interpretate pe scenă. Setlistul a inclus 20 de melodii, printre care duelul cu Beyonce "Telephone" sau "The Cure", care e undeva la graniţa dintre pop/dance şi dancehall. Piesa e optimistă, plină de bas şi foloseşte sample-uri cu tonalitate ridicată, preferate de Major Lazer de obicei.

Gaga a petrecut mult timp în studio în ultima vreme şi e posibil să pregătească un nou EP măcar, dacă nu chiar LP. Prolifica artistă a lansat în 2016 albumul rock 'n roll "Joanne", creaţie atipică după câteva release-uri pop şi EDM pe "Artpop”.

Turneul de susţinere a acestui disc se va relua în următoarele luni. Între timp Gaga a fost ocupată cu duetul cu Metallica şi o prestaţie excelentă la Superbowl.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
  • Cosmin Constantin

    Gaga is the best <3

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Iggy Pop, "Asshole Blues", o baladă acustică pasiv-agresivă - AUDIO

Bunicul hiperactiv al punkului, Iggy Pop a lansat o nouă piesă via Soundcloud, intitulată "Asshole Blues". Melodia este o baladă...

Închide