Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia "First Time". Aceasta e prima oară când producătorul norvegian înregistrează cu Ellie şi rezultatul este un imn al iubirii adolescentine.
Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time

Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time (foto: PR)

Kygo a avut recent un hit prin melodia "It Ain't Me", pe care cânta Selena Gomez. Pe "First Time" Ellie Goulding îşi aplică timbrul unic peste un sintetizator şi o percuţie cu vibe pop, amintind de creaţiile Chainsmokers. Beat-ul e subtil şi trebuie să recunoaştem că melodia se pretează la multiple remixuri, care probabil vor răsuna toată vară pe plaje şi la concerte.

Ellie Goulding e de altfel cunoscută pentru "remixabilitatea" melodiilor sale. Albume întregi dubstep şi drum'n'bass îi folosesc sample-urile vocale. Artista de 30 de ani a câştigat în cariera sa 2 premii BRIT Awards, o distincţie MTV Italian Music Award şi are şi o nominalizare la Grammy, ediţia 58. Ellie are 3 albume în portofoliu, ultimul fiind "Delirium". Acesta debuta în 2015, dar în 2016 artista anunţa că ia o pauză de la muzică, după 7 ani de lucru.

Kygo a fost propulsat în topurile DJ-ilor prin faptul că a devenit primul producător de muzică house care a mixat la ceremonia de închidere a unei Olimpiade. Asta se întâmpla la Rio anul trecut. Norvegianul de 25 de ani are doar un album lansat până acum, în 2016, dar deja lucrează la un nou disc.

Pe Ellie o aşteptăm la festivalul UNTOLD 2017, împreună cu Tinie Tempah, Example şi DJ Wire. Festivalul se desfăşoară la Cluj-Napoca între 3 şi 6 august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ellie GouldingKygo
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia și Macanache au cântat live noul single "Rămâi cu bine" - VIDEO

Delia și Macanache au interpretat live, în premieră, noul single "Rămâi cu bine". Pentru această piesă a fost filmat deja...

Închide