Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia "First Time". Aceasta e prima oară când producătorul norvegian înregistrează cu Ellie şi rezultatul este un imn al iubirii adolescentine.
Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time

Coperta single Kygo Ellie Goulding First Time (foto: PR)

Kygo a avut recent un hit prin melodia "It Ain't Me", pe care cânta Selena Gomez. Pe "First Time" Ellie Goulding îşi aplică timbrul unic peste un sintetizator şi o percuţie cu vibe pop, amintind de creaţiile Chainsmokers. Beat-ul e subtil şi trebuie să recunoaştem că melodia se pretează la multiple remixuri, care probabil vor răsuna toată vară pe plaje şi la concerte.

Ellie Goulding e de altfel cunoscută pentru "remixabilitatea" melodiilor sale. Albume întregi dubstep şi drum'n'bass îi folosesc sample-urile vocale. Artista de 30 de ani a câştigat în cariera sa 2 premii BRIT Awards, o distincţie MTV Italian Music Award şi are şi o nominalizare la Grammy, ediţia 58. Ellie are 3 albume în portofoliu, ultimul fiind "Delirium". Acesta debuta în 2015, dar în 2016 artista anunţa că ia o pauză de la muzică, după 7 ani de lucru.

Kygo a fost propulsat în topurile DJ-ilor prin faptul că a devenit primul producător de muzică house care a mixat la ceremonia de închidere a unei Olimpiade. Asta se întâmpla la Rio anul trecut. Norvegianul de 25 de ani are doar un album lansat până acum, în 2016, dar deja lucrează la un nou disc.

Pe Ellie o aşteptăm la festivalul UNTOLD 2017, împreună cu Tinie Tempah, Example şi DJ Wire. Festivalul se desfăşoară la Cluj-Napoca între 3 şi 6 august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ellie GouldingKygo
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia și Macanache au cântat live noul single "Rămâi cu bine" - VIDEO

Delia și Macanache au interpretat live, în premieră, noul single "Rămâi cu bine". Pentru această piesă a fost filmat deja...

Închide