Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ascultă cea mai nouă piesă a lui Jack White, "Battle Cry", plină de riff-uri heavy - AUDIO

Când nu e ocupat cu propria fabrică de viniluri, Jack White compune... şi compune bine. Artistul american tocmai a lansat o nouă piesă, sub numele de "Battle Cry", plină de riff-uri heavy şi incantaţii şamanice.
Single Jack White Battle Cry

Single Jack White Battle Cry

În doar 2 minute şi jumătate Jack White face ceea ce ştie mai bine: livrează un sunet complet original şi face din acorduri simple artă curată. Creatorul White Stripes şi membru a numeroase alte grupuri a compus de această dată strict o creaţie instrumentală, fără secţiune vocală pe "Battle Cry". A trecut ceva vreme de la ultimul album al lui Jack, "Lazaretto" sosind în 2014.

De atunci excelentul chitarist a mai apărut pe albumul lui Beyonce şi a bifat şi o colaborare cu A Tribe Called Quest. Fondator al trupelor The White Stripes, The Raconteurs, The Dead Weather, dar şi foarte prolific în cariera solo, Jack White activează din 1987. Ultimul său release, "Lazaretto" a fost bine primit, debutând pe locul întâi în Billboard 200 şi vânzând 138.000 de copii în prima săptămână.

Discul era inspirat de o colecţie de proze, poezii şi piese de teatru scrise de White la 19 ani. Pasionat de arta anilor 60 şi 70, artistul foloseşte des instrumente vintage, combinate cu cele mai nebuneşti efecte şi pedale pe care le poate avea un chitarist. White nu s-a ferit să apară şi în producţii TV şi cinema, jucând chiar rolul lui Elvis în comedia "Walk Hard" şi apărând şi în "The Muppets".

Genialul chitarist a cântat prima oară în România în 2014 la Romexpo. OCS au cântat în deschidere şi showul a fost plin de improvizaţii şi chiar jazz din partea lui Jack White.

Citește mai multe despre Jack White
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May și Kerry Ellis au lansat albumul "Golden Days"

Brian May și Kerry Ellis au lansat discul "Golden Days". Materialul conține 13 piese, dintre care 5 sunt compoziții originale....

Închide