Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Ascultă noua piesă The Cranberries, "Why", de pe albumul acustic "Something Else" - AUDIO

The Cranberries lansează în luna aprilie un nou album, intitulat "Something Else". Pe acest disc sunt incluse versiuni acustice ale celor mai cunoscute piese ale trupei, dar și piese noi. Noul single ”Why” este una dintre compozițiile noi.
The Cranberries

The Cranberries

După o pauză de 5 ani de la apariția albumului ”Roses”, trupa The Cranberries revine anul acesta cu cel de-al 7-lea material de studio. Discul se numește "Something Else" și conține 13 piese, dintre care 10 sunt versiuni acustice ale unor celor mai cunoscute melodii din repertoriul formației. Celelalte 3 melodii sunt compoziții noi. Întregul material a fost înregistrat împreună cu Irish Chamber Orchestra la University of Limerick.

Tracklist ”Something Else” - The Cranberries:

 1. Linger
 2. The Glory
 3. Dreams
 4. When You’re Gone
 5. Zombie
 6. Ridiculous
 7. Rupture
 8. Ode to My Family
 9.  Free to Decide
 10. Just My Imagination
 11. Animal Instinct
 12. You & Me
 13. Why

Discul "Something Else" va fi pus în vânzare pe 28 aprilie. Până atunci, trupa ne invită să ascultăm una dintre piesele noi de pe disc, "Why".

AUDIO: The Cranberries - "Why"

The Cranberries și-a început activitatea în 1989, cunoscând succesul încă de la lansarea albumului Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), primul din carieră. Până în 2003, când Dolores O’Riordan (voce), Noel Hogan (chitară), Mike Hogan (bass) şi Fergal Lawler (tobe) hotărăsc să pună pe planul doi activitatea de grup şi să se axeze pe cea personală, pe piaţă se vânduseră deja 15 milioane de copii ale celor 5 discuri The Cranberries.

Revenirea pe scenă în formula originală a venit în 2009 şi a stârnit bucuria fanilor de pretutindeni. Vestea a fost sărbătorită printr-un turneul mondial ce a adus formaţia şi la Bucureşti pe 20 iulie 2010.

The Cranberries a revenit apoi la București cu prilejul lansării albumului ”Roses”. Acest concert a avut loc pe 11 octombrie 2012, la Romexpo.

Citește mai multe despre The Cranberries
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Damian & Brothers, "Gypsy Rock (Change Or Die)", a primit Discul de Aur

Casa de discuri Universal Music România a acordat Discul de Aur lui Damian Drăghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy...

Închide