Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noua piesă The Cranberries, "Why", de pe albumul acustic "Something Else" - AUDIO

The Cranberries lansează în luna aprilie un nou album, intitulat "Something Else". Pe acest disc sunt incluse versiuni acustice ale celor mai cunoscute piese ale trupei, dar și piese noi. Noul single ”Why” este una dintre compozițiile noi.

Publicat

pe

The Cranberries
The Cranberries

După o pauză de 5 ani de la apariția albumului ”Roses”, trupa The Cranberries revine anul acesta cu cel de-al 7-lea material de studio. Discul se numește "Something Else" și conține 13 piese, dintre care 10 sunt versiuni acustice ale unor celor mai cunoscute melodii din repertoriul formației. Celelalte 3 melodii sunt compoziții noi. Întregul material a fost înregistrat împreună cu Irish Chamber Orchestra la University of Limerick.

Tracklist ”Something Else” - The Cranberries:

  1. Linger
  2. The Glory
  3. Dreams
  4. When You’re Gone
  5. Zombie
  6. Ridiculous
  7. Rupture
  8. Ode to My Family
  9.  Free to Decide
  10. Just My Imagination
  11. Animal Instinct
  12. You & Me
  13. Why

Discul "Something Else" va fi pus în vânzare pe 28 aprilie. Până atunci, trupa ne invită să ascultăm una dintre piesele noi de pe disc, "Why".

AUDIO: The Cranberries - "Why"

The Cranberries și-a început activitatea în 1989, cunoscând succesul încă de la lansarea albumului Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), primul din carieră. Până în 2003, când Dolores O’Riordan (voce), Noel Hogan (chitară), Mike Hogan (bass) şi Fergal Lawler (tobe) hotărăsc să pună pe planul doi activitatea de grup şi să se axeze pe cea personală, pe piaţă se vânduseră deja 15 milioane de copii ale celor 5 discuri The Cranberries.

Revenirea pe scenă în formula originală a venit în 2009 şi a stârnit bucuria fanilor de pretutindeni. Vestea a fost sărbătorită printr-un turneul mondial ce a adus formaţia şi la Bucureşti pe 20 iulie 2010.

The Cranberries a revenit apoi la București cu prilejul lansării albumului ”Roses”. Acest concert a avut loc pe 11 octombrie 2012, la Romexpo.

Comentează

Trending