Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Stone Sour răpesc un fan şi confirmă lansarea noului album "Hydrograd" în iunie

Corey Taylor, solist Slipknot şi Stone Sour găseşte o cale în fiecare săptămână pentru a fi subiect de ştiri. Cea mai nouă ispravă a sa implica răpirea unui fan hardcore Stone Sour. Vestea a venit la pachet cu confirmarea datei de lansare a noului album. Pe numele său "Hydrograd", LP-ul vine în iunie.
Stone Sour in studio cu un fan

Stone Sour in studio cu un fan

Membrii Stone Sour au "răpit" un fan de la cafeneaua unde lucra şi l-au dus în studioul de înregistrări. Toată aventura e prezentată în clipul de mai jos, împreună cu teasere legate de noul album. Aflăm că sunt pregătite de debut 6 single-uri, iar fanul cel norocos a avut ocazia să ascultate câteva dintre ele. Acestea erau proaspăt masterizate.

"Hydrograd" a fost înregistrat la Sphere Studios în North Hollywood, cu aportul producătorului Jay Ruston. Acesta are experienţa colaborării cu Anthrax sau Steel Panther. Întrebat când putem auzi muzică nouă, Corey Taylor a avut următoarele de spus:

Va sosi în curând probabil. Avem un single pe care îl vom "scăpa". Va fi o melodie mai heavy, ca un imn, dar nu în modul normal. Acesta e probabil cel mai cool lucru despre acest album - părţile heavy sunt cu adevărat heavy şi nu în sensul tipic şi mediocru. E un sunet atât de diferit şi foarte catchy. Noul album e grozav pentru ca are elemente din tot.

Are energia heavy a anilor 80, momente punk, momente hard rock şi în general un amalgam de muzică. Până şi secţiuni jazz sau hip-hop au fost incluse.

Ultimul album Stone Sour a fost unul dublu, "House of Gold and Bones". Prima sa parte a sosit în 2012 şi a doua în 2013, urmând apoi două EP-uri de coveruri. Între timp Corey e ocupat şi cu noul album Slipknot.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Azalea lansează melodia "Can't Lose", o colaborare cu Lil Uzi Vert

Iggy Azalea a lansat o nouă piesă, "Can't Lose", extrasă de pe viitorul album, "Digital Distortion". Artista rap australiană a...

Închide