BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Stone Sour răpesc un fan şi confirmă lansarea noului album "Hydrograd" în iunie

Corey Taylor, solist Slipknot şi Stone Sour găseşte o cale în fiecare săptămână pentru a fi subiect de ştiri. Cea mai nouă ispravă a sa implica răpirea unui fan hardcore Stone Sour. Vestea a venit la pachet cu confirmarea datei de lansare a noului album. Pe numele său "Hydrograd", LP-ul vine în iunie.
Stone Sour in studio cu un fan

Stone Sour in studio cu un fan

Membrii Stone Sour au "răpit" un fan de la cafeneaua unde lucra şi l-au dus în studioul de înregistrări. Toată aventura e prezentată în clipul de mai jos, împreună cu teasere legate de noul album. Aflăm că sunt pregătite de debut 6 single-uri, iar fanul cel norocos a avut ocazia să ascultate câteva dintre ele. Acestea erau proaspăt masterizate.

"Hydrograd" a fost înregistrat la Sphere Studios în North Hollywood, cu aportul producătorului Jay Ruston. Acesta are experienţa colaborării cu Anthrax sau Steel Panther. Întrebat când putem auzi muzică nouă, Corey Taylor a avut următoarele de spus:

Va sosi în curând probabil. Avem un single pe care îl vom "scăpa". Va fi o melodie mai heavy, ca un imn, dar nu în modul normal. Acesta e probabil cel mai cool lucru despre acest album - părţile heavy sunt cu adevărat heavy şi nu în sensul tipic şi mediocru. E un sunet atât de diferit şi foarte catchy. Noul album e grozav pentru ca are elemente din tot.

Are energia heavy a anilor 80, momente punk, momente hard rock şi în general un amalgam de muzică. Până şi secţiuni jazz sau hip-hop au fost incluse.

Ultimul album Stone Sour a fost unul dublu, "House of Gold and Bones". Prima sa parte a sosit în 2012 şi a doua în 2013, urmând apoi două EP-uri de coveruri. Între timp Corey e ocupat şi cu noul album Slipknot.

Citește mai multe despre Corey TaylorStone Sour
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Azalea lansează melodia "Can't Lose", o colaborare cu Lil Uzi Vert

Iggy Azalea a lansat o nouă piesă, "Can't Lose", extrasă de pe viitorul album, "Digital Distortion". Artista rap australiană a...

Închide