Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă "Speak To Me", noua piesă compusă de Amy Lee pentru filmul "Voice From The Stone" - AUDIO

Amy Lee a lansat o nouă piesă, intitulată "Speak To Me". Inspirată de povestea filmului "Voice From The Stone" și compusă pentru coloana sonoră a peliculei, melodia poartă semnătura solistei Evanescence și a lui Michael Wandmacher.

Publicat

pe

Amy Lee
Amy Lee

”Aceasta este noua mea piesă, “Speak To Me”, melodie ce poate fi ascultată în încheierea filmului ”Voice From The Stone”. Aruncați o privire!!”, și-a anunțat Amy Lee fanii de pe Facebook.

Noul single "Speak To Me" poate fi ascultat și pe fundalul celui mai recent treiler al peliculei ”Voice From The Stone”. Regizat de Eric D. Howell, filmul o are în rol principal pe artista britanică Emilia Clarke, cunoscută publicului larg datorită popularității serialului ”Game of Thrones”, în care o interpretează pe Daenerys Targaryen. Drama thriller are la bază romanul cu același titlu scris de Silvio Raffo, povestea filmului defășurându-se în Toscana anilor 1950. ”Voice From The Stone” va avea premiera în cinematografe pe 28 aprilie.

AUDIO: Amy Lee -  "Speak To Me" (soundtrack "Voice From The Stone")

VIDEO: Trailer "Voice From The Stone"

Amy Lee a mai cochetat cu lumea filmului și în 2014, când a lansat albumul ”Aftermath". Discul a inclus 10 piese compuse pentru coloana sonoră a filmului "War Story".

Amy lucrează în prezent la un nou album Evanescence, ce ar putea fi lansat anul acesta. După o perioadă de pauză, determinată de naștererea primului ei copil, solista Evanescence a revenit pe scenă alături de colegii de trupă, din octombrie 2016 formația fiind plecată în turneu. După 16 concerte susținute în America, trupa a anunțat că își va extinde turneul și în Europa, la scurtă vreme fiind confirmat un nou show în România. Evanescence va concerta la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017. Festivalul METALHEAD Meeting, care era programat inițial pe 29 și 30 iunie, s-a reprogramat cu o săptămână mai devreme, pe 24 și 25 iunie, pentru a permite desfășurarea concertului Evanescence de la Arenele Romane.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 29 iunie 2017

Evanescence

Loc
Arenele Romane

Trending