Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sia şi Pink au o nouă piesă împreună - "Waterfall", o colaborare cu Stargate

Sia şi Pink au lansat o piesă nouă, "Waterfall", colaborare cu producătorii norvegieni de la Stargate. Nordicii se află în spatele succesului Rihannei cu "Rude Boy" sau al piesei "Irreplaceable" de la Beyonce. Ne propun acum un negativ dansabil şi vocea cu timbru unic tipică Sia, plus aportul însufleţit al lui Pink.
Single Stargate Pink Sia Waterfall

Single Stargate Pink Sia Waterfall

Urmărește-ne pe

O piesă cu siguranţă catchy şi cu mare potenţial pentru difuzarea pe repeat la radio, "Waterfall" este prima melodie a lui Pink din 2017. Este şi cel mai nou release Sia de la "Never Give Up", melodie creată pentru coloana sonoră a filmului "Lion". Artista s-a ocupat mai degrabă de coloane sonore în ultimele luni, având o contribuţie şi la "The Eagle Huntress" prin piesa "Angel by the Wings".

Stargate este un duo norvegian compus din Tor Erick Hermansen şi Mikkel Eriksen, iar pentru noul single şi-a adus aportul şi Diplo, creierul din spatele Major Lazer. Acesta s-a ocupat de producţie. După un deceniu de muncă în studio, e primul featuring oficial pentru Stargate, care îşi vede numele listat lângă Sia şi Pink. Motivul pentru care nordicii au început să iasă din zona de confort a fost o discuţie cu Chris Martin, solistul Coldplay.

În vreme ce lucrau la albumul Coldplay "A Head Full of Dreams" din 2015, Stargate au primit recomandarea de a realiza propriile melodii. A urmat un concert ca grup DJ la un gig Coldpplay şi melodii unice mixate live prima oară. O colecţie de single-uri ale duo-ului se află în pregătire pentru lansare şi e posibil să vedem şi un album în 2017.

Legat de "Waterfall", Sia este cea care a venit cu ideea colaborării cu Pink. Artista cu peruci unice ne-a vizitat anul trecut în cadrul festivalului ZUtopia, aflându-se pe scenă cu Selah Sue şi Oh Land.

Citește mai multe despre PinkSia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Chris Cornell, "The Promise", compusă pentru filmul cu acelaşi nume - AUDIO

Chris Cornell a compus o nouă melodie, numită "The Promise", pentru filmul cu acelaşi nume, care se pregăteşte să ajungă...

Închide