BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Sia şi Pink au o nouă piesă împreună - "Waterfall", o colaborare cu Stargate

Sia şi Pink au lansat o piesă nouă, "Waterfall", colaborare cu producătorii norvegieni de la Stargate. Nordicii se află în spatele succesului Rihannei cu "Rude Boy" sau al piesei "Irreplaceable" de la Beyonce. Ne propun acum un negativ dansabil şi vocea cu timbru unic tipică Sia, plus aportul însufleţit al lui Pink.
Single Stargate Pink Sia Waterfall

Single Stargate Pink Sia Waterfall

O piesă cu siguranţă catchy şi cu mare potenţial pentru difuzarea pe repeat la radio, "Waterfall" este prima melodie a lui Pink din 2017. Este şi cel mai nou release Sia de la "Never Give Up", melodie creată pentru coloana sonoră a filmului "Lion". Artista s-a ocupat mai degrabă de coloane sonore în ultimele luni, având o contribuţie şi la "The Eagle Huntress" prin piesa "Angel by the Wings".

Stargate este un duo norvegian compus din Tor Erick Hermansen şi Mikkel Eriksen, iar pentru noul single şi-a adus aportul şi Diplo, creierul din spatele Major Lazer. Acesta s-a ocupat de producţie. După un deceniu de muncă în studio, e primul featuring oficial pentru Stargate, care îşi vede numele listat lângă Sia şi Pink. Motivul pentru care nordicii au început să iasă din zona de confort a fost o discuţie cu Chris Martin, solistul Coldplay.

În vreme ce lucrau la albumul Coldplay "A Head Full of Dreams" din 2015, Stargate au primit recomandarea de a realiza propriile melodii. A urmat un concert ca grup DJ la un gig Coldpplay şi melodii unice mixate live prima oară. O colecţie de single-uri ale duo-ului se află în pregătire pentru lansare şi e posibil să vedem şi un album în 2017.

Legat de "Waterfall", Sia este cea care a venit cu ideea colaborării cu Pink. Artista cu peruci unice ne-a vizitat anul trecut în cadrul festivalului ZUtopia, aflându-se pe scenă cu Selah Sue şi Oh Land.

Citește mai multe despre PinkSia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Chris Cornell, "The Promise", compusă pentru filmul cu acelaşi nume - AUDIO

Chris Cornell a compus o nouă melodie, numită "The Promise", pentru filmul cu acelaşi nume, care se pregăteşte să ajungă...

Închide