Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Sia îşi dezvăluie faţa şi cântă împreună cu Muppets în emisiunea "Sesame Street"

Dacă actorii de la Hollywood au început să citească poveşti de adormit copiii pentru BBC, muzicienii nu se lasă mai prejos şi apar în "Sesame Street". Muppets au încântat generaţii întregi de copii şi au avut parte de apariţii ale unor muzicieni celebri, printre care se numără şi Sia acum.
Sia Furler canta cu Muppets in Sesame Street

Sia Furler canta cu Muppets in Sesame Street

Sia Furler şi-a arătat faţa în cadrul unui segment în această emisiune pentru copii, iar un extras vedeţi mai jos. Artista, cunoscută pentru timbrul unic şi faptul că îşi ascunde faţa în timpul concertelor cu peruci inedite îi învaţă pe cei mici cuvinte ce încep cu litera "S". În "Sesame Street" ea apare cu nas de clovn şi cu celebra sa perucă alb-negru, cântând o melodie simplă şi catchy.

Nominalizată la 8 premii Grammy, producătoarea şi compozitoarea australiană a cântat şi dansat alături de faimoasele marionete cu ochi trăzniţi. Sia a avut o colaborare recent şi cu Pink şi norvegienii de la Stargate, dar într-un registru total diferit. Artista a intrat şi în zona coloanelor sonore, compunând melodii pentru peliculele "The Eagle Huntress" şi "Lion". Acesta din urmă a avut şi câteva nominalizări la Oscar în acest an.

Revenind la "Sesame Street", printre muzicienii faimoşi care au apărut în emisiune se numără Jack White, Diana Ross sau Harry Belafonte. Până şi Prince, Elton John sau chiar Johnny Cash şi-au găsit loc în anii 80 printre Muppets. De departe cea mai bizară apariţie a fost cea a lui Alice Cooper, care a fost un personaj diabolic ce fura suflete. Marioneta Gonzo a reuşit totuşi să îl învingă cu "puterea efectelor speciale".

Pe Sia am văzut-o anul trecut la Bucureşti, în luna august, într-un show plin de coregrafii excelente din cadrul festivalului ZUtopia.

Citește mai multe despre Sia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queens of the Stone Age au finalizat noul album, pregătesc un turneu pentru la vară

Queens of the Stone Age au finalizat unul dintre cele mai aşteptate albume ale acestui an. Noul material nu are...

Închide