Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sia îşi dezvăluie faţa şi cântă împreună cu Muppets în emisiunea "Sesame Street"

Dacă actorii de la Hollywood au început să citească poveşti de adormit copiii pentru BBC, muzicienii nu se lasă mai prejos şi apar în "Sesame Street". Muppets au încântat generaţii întregi de copii şi au avut parte de apariţii ale unor muzicieni celebri, printre care se numără şi Sia acum.

Publicat

pe

Sia Furler canta cu Muppets in Sesame Street
Sia Furler canta cu Muppets in Sesame Street

Sia Furler şi-a arătat faţa în cadrul unui segment în această emisiune pentru copii, iar un extras vedeţi mai jos. Artista, cunoscută pentru timbrul unic şi faptul că îşi ascunde faţa în timpul concertelor cu peruci inedite îi învaţă pe cei mici cuvinte ce încep cu litera "S". În "Sesame Street" ea apare cu nas de clovn şi cu celebra sa perucă alb-negru, cântând o melodie simplă şi catchy.

Nominalizată la 8 premii Grammy, producătoarea şi compozitoarea australiană a cântat şi dansat alături de faimoasele marionete cu ochi trăzniţi. Sia a avut o colaborare recent şi cu Pink şi norvegienii de la Stargate, dar într-un registru total diferit. Artista a intrat şi în zona coloanelor sonore, compunând melodii pentru peliculele "The Eagle Huntress" şi "Lion". Acesta din urmă a avut şi câteva nominalizări la Oscar în acest an.

Revenind la "Sesame Street", printre muzicienii faimoşi care au apărut în emisiune se numără Jack White, Diana Ross sau Harry Belafonte. Până şi Prince, Elton John sau chiar Johnny Cash şi-au găsit loc în anii 80 printre Muppets. De departe cea mai bizară apariţie a fost cea a lui Alice Cooper, care a fost un personaj diabolic ce fura suflete. Marioneta Gonzo a reuşit totuşi să îl învingă cu "puterea efectelor speciale".

Pe Sia am văzut-o anul trecut la Bucureşti, în luna august, într-un show plin de coregrafii excelente din cadrul festivalului ZUtopia.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

Citește în continuare

Trending