Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Sheryl Crow, "Long Way Back" - AUDIO

Sheryl Crow a lansat o piesă nouă, intitulată "Long Way Back". Melodia este extrasă de pe albumul “Be Myself”, așteptat pe piață în luna aprilie.

Publicat

pe

Sheryl Crow
Sheryl Crow

Sheryl Crow va lansa anul acesta cel de-al 10-lea album de studio. Intitulat “Be Myself”, discul vine la 4 ani distanță de la materialul discografic precedent, “Feels Like Home”. Pentru acest album, artista a colaborat cu vechii săi prieteni, Jeff Trott și Tchad Blake, noile piese amintind de sound-ul pop-rock al melodiilor sale din anii '90.

”Am vrut să revizitez acel sound. M-am distrat de minune și totul a decurs natural, fără efort”, a declarat Sheryl Crow pentru revista Rolling Stone.

După ”Halfway There”, primul single extras de pe disc, Sheryl Crow revine cu piesa "Long Way Back", o compoziție izvorâtă din dorința de a scrie ceva în stilul care a consacrat-o ca artistă.

”Asta a fost o piesă la care ne-am spus: trebuie să scriem o melodie country-rock. Asta facem noi bine și nu mai făcusem asta de mult”, a explicat Sheryl.

AUDIO: Sheryl Crow - "Long Way Back"

Noul album “Be Myself” va fi lansat pe 21 aprilie. Până atunci, poate fi precomandat de pe site-ul oficial al artistei, precum și de pe platformele de streaming cunoscute publicului larg.

Tracklist Sheryl Crow - “Be Myself”:

  1. Alone In the Dark
  2. Halfway There
  3. Long Way Back
  4. Be Myself
  5. Roller Skate
  6. Love Will Save the Day
  7. Strangers Again
  8. Rest of Me
  9. Heartbeat Away
  10. Grow Up
  11. Woo Woo

Sheryl Crow - ”Be Myself” (copertă album)

Sheryl Crow - ”Be Myself” (copertă album)

Trending