Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Roger Waters oferă un teaser orchestral pentru viitorul său album, "Is this the Life We Really Want?"

Roger Waters a oferit un nou teaser pentru viitorul său album, "Is This the Life We Really Want?". Cu această ocazie am aflat şi că LP-ul va sosi în luna mai şi am ascultat câteva zeci de secunde dintr-o piesă viitoare. Teaserul audio a inclus şi o bună porţiune orchestrală.
Roger Waters Is this the Life We Really Want teaser

Roger Waters Is this the Life We Really Want teaser

Acesta ar fi primul album rock al lui Waters din ultimii 25 de ani. E drept că el a lansat un album de muzică clasică în 2005, sub numele de "Ca Ira", dar acela a fost mai degrabă un experiment. Teaserul video de mai jos îl surprinde pe fondatorul Pink Floyd ascultând o secţiune orchestrală dintr-o melodie. De producţia noului album s-a ocupat Nigel Godric, colaborator pe multiple LP-uri cu Radiohead.

Roger Waters va porni un turneu extins, sub numele de "US + Them", axat pe zone din America de Nord. Acolo va cânta melodii Pink Floyd, dar şi hituri din cariera solo şi chiar şi câteva noutăţi, a promis carismaticul septagenar. Teaserul de 30 secunde sună ca o revenire în formă a vechiului sound Floyd. Auzim secţiuni din "Animals", poate "The Final Cut" şi "Wish You Were Here".

"Is this the Life We Really Want?" va include 12 melodii şi va aborda evident teme politice, dar şi alte angoase ale artistului. Waters a subliniat totuşi că tema principală a acestui disc este dragostea. Vom vedea în mai cât de mult şi-a schimbat cantautorul stilul faţă de ultimul său album rock solo. E vorba despre "Amused to Death", din 1992, care propunea un concept bizar al unei maimuţe care schimbă canale la TV.

Artistul ne-a vizitat în 2013, cu spectacolul "The Wall", cu decoruri fantastice şi o prestaţie excepţională. Peste 50000 de spectatori au asistat la dărâmarea zidului conştiinţei umane.

Citește mai multe despre Roger Waters
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stone Sour răpesc un fan şi confirmă lansarea noului album "Hydrograd" în iunie

Corey Taylor, solist Slipknot şi Stone Sour găseşte o cale în fiecare săptămână pentru a fi subiect de ştiri. Cea...

Închide