Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roger Waters oferă un teaser orchestral pentru viitorul său album, "Is this the Life We Really Want?"

Roger Waters a oferit un nou teaser pentru viitorul său album, "Is This the Life We Really Want?". Cu această ocazie am aflat şi că LP-ul va sosi în luna mai şi am ascultat câteva zeci de secunde dintr-o piesă viitoare. Teaserul audio a inclus şi o bună porţiune orchestrală.

Publicat

pe

Roger Waters Is this the Life We Really Want teaser
Roger Waters Is this the Life We Really Want teaser

Acesta ar fi primul album rock al lui Waters din ultimii 25 de ani. E drept că el a lansat un album de muzică clasică în 2005, sub numele de "Ca Ira", dar acela a fost mai degrabă un experiment. Teaserul video de mai jos îl surprinde pe fondatorul Pink Floyd ascultând o secţiune orchestrală dintr-o melodie. De producţia noului album s-a ocupat Nigel Godric, colaborator pe multiple LP-uri cu Radiohead.

Roger Waters va porni un turneu extins, sub numele de "US + Them", axat pe zone din America de Nord. Acolo va cânta melodii Pink Floyd, dar şi hituri din cariera solo şi chiar şi câteva noutăţi, a promis carismaticul septagenar. Teaserul de 30 secunde sună ca o revenire în formă a vechiului sound Floyd. Auzim secţiuni din "Animals", poate "The Final Cut" şi "Wish You Were Here".

"Is this the Life We Really Want?" va include 12 melodii şi va aborda evident teme politice, dar şi alte angoase ale artistului. Waters a subliniat totuşi că tema principală a acestui disc este dragostea. Vom vedea în mai cât de mult şi-a schimbat cantautorul stilul faţă de ultimul său album rock solo. E vorba despre "Amused to Death", din 1992, care propunea un concept bizar al unei maimuţe care schimbă canale la TV.

Artistul ne-a vizitat în 2013, cu spectacolul "The Wall", cu decoruri fantastice şi o prestaţie excepţională. Peste 50000 de spectatori au asistat la dărâmarea zidului conştiinţei umane.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară; Cofondatorul Pink Floyd a dezvăluit fotografii de la ceremonie

Roger Waters, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din toate timpurile s-a căsătorit din nou şi în ciuda faptului că este o persoană care ţine la intimitatea sa, a dorit să împărtăşească momentul special cu fanii. Astfel, artistul a postat pe contul său de Facebook fotografii de la ceremonie, alături de un mesaj.

Publicat

pe

Roger Waters casatorie 2021 Kamilah Chavis
Roger Waters casatorie 2021 Kamilah Chavis │ FOTO: Roger Waters www.facebook.com

În vârstă de 78 de ani, Roger Waters este cofondatorul trupei Pink Floyd, unde a fost întâi basist şi ulterior textier, solist şi lider. Pe 13 octombrie artistul a făcut publice fotografii de la nunta sa cu Kamilah Chavis. Cei doi au fost fotografiaţi împreună ca un cuplu pentru prima oară la Festivalul de Film de la Veneţia în 2019. Este a cincea căsătorie a lui Waters şi el a postat următorul mesaj în social media:

Sunt atât de fericit, în sfârşit o soţie de păstrat.

Ceremonia a avut loc în Bridgehampton, New York, acolo unde Waters are un domeniu. Legenda prog rock a încheiat ultima căsnicie în 2015, odată cu divorţul de cineasta Laurie Durning, după 4 ani de mariaj. În cele 8 fotografii de la nuntă se află şi câinele perechii, numit Sweet Georgia Brown. Waters a dezvăluit că are o relaţie cu Chavis de câţiva ani şi asta într-un interviu din 2018. Povestea pe atunci că a întâlnit-o la un concert cu câţiva ani înainte, iar Kamilah lucra în transport, aflându-se la volanul maşinii care îl transporta pe artist.

Cum el s-a aflat două săptămâni în acea zonă, a făcut multe drumuri între stadion şi hotel şi a început să o cunoască pe şoferiţa sa. Primele 3 căsnicii ale lui Roger Waters au început în 1969, cu iubita sa din copilărie, Judy Trim, în 1976 cu Lady Carolyne Christie (care i-a oferit doi copii) şi în 1993 cu Priscilla Philips (care i-a oferit un fiu).

În altă ordine de idei trupa Pink Floyd rămâne dizolvată, iar ultima reprezentaţie a muzicienilor ca un grup a fost în 2014. Recent toboşarul Nick Mason l-a comparat pe Waters cu Stalin, descriind dinamica în cadrul trupei în anii săi de glorie.

Waters dispută drepturile asupra numelui Pink Floyd cu chitaristul David Gilmour, iar în 2020 basistul a dat în judecată formaţia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending