Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Robyn lansează o nouă melodie numită "Honey", cu premiera în serialul HBO "Girls"

Cunoscuta artistă suedeză Robyn a ales un serial HBO pentru a lansa noul său single, "Honey". Piesa s-a auzit în ultimul episod al serialului "Girls", o producţie eminamente feminină, care a atras milioane de fani în toată lumea. Artista electropop a inclus noul track pe finalul episodului.
Robyn fotografie poster Girls HBO

Robyn fotografie poster Girls HBO

"Honey" este un potenţial viitor hit EDM, ilustrat cu povestea de dragoste dintre personajele principale din "Girls". Încă de vinerea trecută Robyn începuse teaserele pentru această lansare, pozându-se lângă un poster pentru producţia HBO. Sound-ul acestui nou material este unul cu influenţe puternice de ani 80 şi 90, care de altfel au consacrat-o pe nordică.

Ar fi primul single lansat de Robyn de la albumul "RMX/RBN" din 2016, o colecţie de remixuri ale hiturilor artistei. Între timp Robyn va apărea şi pe noul album al lui Todd Rundgren, care a anunţat colaborări şi cu Trent Reznor de la Nine Inch Nails pe acelaşi LP. Piesa "That Could Have Been Me" a fost deja postata pe Soundcloud, confirmând colaborarea artistei cu Rundgren.

Spre deosebire de "Honey" această colaborare sună mai mult ca o baladă a anilor 90, cu o puternică amprentă de Madonna. Cât despre un LP complet nou de studio, Robyn ne ţine în standby din 2010, de la "Body Talk", lansat în 3 părţi. În acelaşi an extravaganta cantautoare apărea în serialul "Gossip Girl", unde cânta două melodii.

În 2014 a colaborat cu Royksopp pe un mini album, iar în 2016 cu Mr. Tophat.

Citește mai multe despre Robyn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ara Malikian susține un nou concert la București în noiembrie 2017

Argintul e viu, iar vioara lui, din aur. E Ara Malikian: element rar, excentric și sclipitor. Violonistul se întoarce în...

Închide