Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Robyn lansează o nouă melodie numită "Honey", cu premiera în serialul HBO "Girls"

Cunoscuta artistă suedeză Robyn a ales un serial HBO pentru a lansa noul său single, "Honey". Piesa s-a auzit în ultimul episod al serialului "Girls", o producţie eminamente feminină, care a atras milioane de fani în toată lumea. Artista electropop a inclus noul track pe finalul episodului.
Robyn fotografie poster Girls HBO

Robyn fotografie poster Girls HBO

"Honey" este un potenţial viitor hit EDM, ilustrat cu povestea de dragoste dintre personajele principale din "Girls". Încă de vinerea trecută Robyn începuse teaserele pentru această lansare, pozându-se lângă un poster pentru producţia HBO. Sound-ul acestui nou material este unul cu influenţe puternice de ani 80 şi 90, care de altfel au consacrat-o pe nordică.

Ar fi primul single lansat de Robyn de la albumul "RMX/RBN" din 2016, o colecţie de remixuri ale hiturilor artistei. Între timp Robyn va apărea şi pe noul album al lui Todd Rundgren, care a anunţat colaborări şi cu Trent Reznor de la Nine Inch Nails pe acelaşi LP. Piesa "That Could Have Been Me" a fost deja postata pe Soundcloud, confirmând colaborarea artistei cu Rundgren.

Spre deosebire de "Honey" această colaborare sună mai mult ca o baladă a anilor 90, cu o puternică amprentă de Madonna. Cât despre un LP complet nou de studio, Robyn ne ţine în standby din 2010, de la "Body Talk", lansat în 3 părţi. În acelaşi an extravaganta cantautoare apărea în serialul "Gossip Girl", unde cânta două melodii.

În 2014 a colaborat cu Royksopp pe un mini album, iar în 2016 cu Mr. Tophat.

Citește mai multe despre Robyn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ara Malikian susține un nou concert la București în noiembrie 2017

Argintul e viu, iar vioara lui, din aur. E Ara Malikian: element rar, excentric și sclipitor. Violonistul se întoarce în...

Închide